Philips Sonicare For Kids 3+ Compact HX6034/33csere fejek a fogkeféhez

Philips Sonicare For Kids 3+ Compact HX6034/33 csere fejek a fogkeféhez
Philips Sonicare For Kids 3+ Compact HX6034/33 csere fejek a fogkeféhez
HX6034/33 4 db
8 120Ft

Kód: PHI1492 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 09. 30.
Személyes átvétel
szerda 2020. 09. 30.

Philips Sonicare For Kids 3+ Compact HX6034/33 termékleírás

A Philips Sonicare For Kids Compact HX6034/33 fogkefefejet kifejezetten a gyermekek kisebb szájüregére és növekedő fogaira tervezték. Ennek köszönhetően már 3 évesnél idősebb gyermekek is használhatják.

A fogkefefej finom szálai gumírozottak, ami biztosítja a kellemesebb és biztonságosabb fogmosást, tökéletesen eltávolítja a lepedéket és a fogközöket is megtisztítja. A kefefej egyszerű pattintással könnyedén felhelyezhető a fogkefe markolatára, és fogmosás közben is erősen tart.

Tulajdonságai:

 • a finom szálak biztosítják a kellemes és biztonságos fogmosást
 • a gyermekek fogairól is alaposan eltávolítja a foglepedéket
 • könnyen elér a fogközökbe és a fogíny vonalához
 • átfogóan támogatja a fogsor és az íny egészségét
 • kényelmesen, gyorsan és szórakoztatóan tisztít
 • 3 éves kortól

Műszaki leírás:

 • kompakt méret
 • közepesen lágy szálak gumibevonattal
 • a szónikus technológia teljes kihasználását szem előtt tartva tervezték
 • a kék szálak fakulással figyelmeztetnek a kefefej cseréjére
 • a HealthyWhite+ és a for Kids modellekkel kompatibilis
 • a csomagolás 4 darabot tartalmaz

Használata:
Helyezze fel a pótfejet az adott típusú fogkefére és pattintsa be a helyére. Legalább naponta kétszer mosson fogat. Körülbelül háromhavonta, az ajánlásnak megfelelően cseréljen fogkefét.

Philips a márkáról

p>A Philips márka számos háztartás számára ismerős. A hét kék betűs logó, a csillagokat és hullámvonalakat tartalmazó címerpajzzsal több mint 120 éve kísér már bennünket. Története során a Philips az egészségügyi ellátás, az életstílus és a világítástechnika területén rendkívül megbízható vezető márkaként szerzett hírnevet magának.
A Philips & Co. társaságot 1891-ben, a hollandiai Eindhovenben alapították. Célja a villamosítás terjedésével egyre növekvő izzólámpa-kereslet lefedése volt. A kampányok közül az egyik legelső 1898-ban indult, amikor is Anton Philips marketingeszközként holland népviseletet ábrázoló képeslap-sorozatot használt, s minden lapra rátette az izzólámpákból kirakott Philips szót.
A Philips társaság fokozatosan más területekre is orientálódni kezdett. A Philips ma a szívbetegségben szenvedők kezelése, az akut ellátás, az otthoni ápolás, az energiatakarékos világítástechnikai megoldások és az új világítási alkalmazások területén, de a férfiak borotválkozása, és a fogápolás terén is vezetőnek számít. Érdeklődése középpontjában mindig is az innováció és a legújabb technológiák fogyasztók kényelmét célzó bevezetése állt. Az "értelem és egyszerűség" alapelv tükrözi a Philips piacorientáltság iránti elkötelezettségét, s azt, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat kínál, amelyek megfelelnek a márkaígéretnek: "Önnek terveztük, egyszerű és modern használatra."
A Philips az iparfumeria.hu internetes oldalakon ügyfeleinek férfi és női termékeket is kínál, elsősorban az arc- a haj- és a testápolást szolgáló személyi ápolás sorozatból. Megtalálhatók a fog- és fogínyápolás sorozatba tartozó, szabadalmaztatott szónikus technológiával készült Philips Sonicare fogkefék is, a tisztára mosott fogak tökéletességének érzéséért.
A Philips bemutatta "az innováció és Ön" új márkasorozatát, amely abból a meggyőződésből indul ki, hogy az innovációnak csak akkor van értelme, ha az ügyfelek valódi igényeit és kívánságait megértjük.
A Philips márka a hagyományos és bevált értékek közé tartozik, és ma az innováció és az ügyféligények maximális hangsúlyozásával azonosítja magát. A Philips termékek a hagyományos értékek legjavát adják, ötvözve a legújabb trendekkel.

Értékelés Philips Sonicare For Kids 3+ Compact HX6034/33