Philips Sonicare DiamondClean HX9312/04szónikus elektromos fogkefe töltővel

1×
Philips Sonicare DiamondClean HX9312/04 szónikus elektromos fogkefe töltővel
Philips Sonicare DiamondClean HX9312/04 szónikus elektromos fogkefe töltővel
Ingyenes kiszállítás
szónikus elektromos fogkefe töltővel
66 470Ft

Kód: PHI1181 | 1 db a raktáron

A Philips Sonicare csere fejek minden Philips Sonicare elektromos fogkefével kompatibilisek.

1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 08. 18.
Személyes átvétel
kedd 2020. 08. 18.

Philips Sonicare DiamondClean HX9312/04 termékleírás
Tulajdonságok

Akár egy fogkefét is szerethet tökéletes hatásáért és remek dizájnjáért. A Philips Sonicare DiamondClean Rose Gold HX9312/04 szónikus elektromos fogkefe a stílusos szájhigiéniai eszközök közé tartozik, amely garantálja a fogak tökéletes tisztaságát. Hatékonyan eltávolítja a lepedéket és a felszíni foltokat, valamint az íny állapotát is segít javítani. Az eredmény: egészségesebb, szebb és fehérebb fogsor.

A Philips DiamondClean szónikus fogkefét az exkluzív, töltőfunkcióval rendelkező utazótok és az elegáns pohártöltő teszi teljessé. Ez utóbbit szájöblítésre is használhatja, ugyanakkor a fürdőszoba stílusos dísze is lesz.

Tulajdonságai:

 • akár hétszer több lepedéket távolít el a fogakról, mint egy kézi fogkefe
 • egyetlen hét alatt segít Önnek akár 2× fehérebb fogakat elérni
 • a fogínyvonalakat is tisztítja, így 2 hét alatt észrevehetően javítja állapotukat
 • a hajlított nyaknak köszönhetően a kevésbé jól hozzáférhető helyeket is megtisztítja, például a fogak oldalait
 • a problémás íny mindennapos ápolására is megfelelő
 • használhatja akkor is, ha fogszabályzója, tömései, fazettái vagy koronái vannak
 • a pohártöltő a fogmosást követő szájöblítésre is alkalmas

Műszaki leírás:

 • percenként akár 31 000 finom mozdulat
 • 5 különböző tisztítási üzemmód a tökéletes szájhigiéniáért
 • SmarTimer időzítő – méri a fogmosás összidejét
 • QuadPacer időzítő – jelzi a szájüreg egyes részeinek tisztítási idejét
 • tölthető akkumulátor – akár 3 hetes használat egy teljes töltéssel

Kiegészítők:

 • 2 DiamondClean fogkefefej – standard és kompakt
 • USB töltőtok utazáshoz
 • pohártöltő

Tulajdonságok

Tápegység típusa
akkumulátoros

Philips Sonicare DiamondClean HX9312/04 vonatkozásában írtuk
Cikkek

Philips a márkáról

p>A Philips márka számos háztartás számára ismerős. A hét kék betűs logó, a csillagokat és hullámvonalakat tartalmazó címerpajzzsal több mint 120 éve kísér már bennünket. Története során a Philips az egészségügyi ellátás, az életstílus és a világítástechnika területén rendkívül megbízható vezető márkaként szerzett hírnevet magának.
A Philips & Co. társaságot 1891-ben, a hollandiai Eindhovenben alapították. Célja a villamosítás terjedésével egyre növekvő izzólámpa-kereslet lefedése volt. A kampányok közül az egyik legelső 1898-ban indult, amikor is Anton Philips marketingeszközként holland népviseletet ábrázoló képeslap-sorozatot használt, s minden lapra rátette az izzólámpákból kirakott Philips szót.
A Philips társaság fokozatosan más területekre is orientálódni kezdett. A Philips ma a szívbetegségben szenvedők kezelése, az akut ellátás, az otthoni ápolás, az energiatakarékos világítástechnikai megoldások és az új világítási alkalmazások területén, de a férfiak borotválkozása, és a fogápolás terén is vezetőnek számít. Érdeklődése középpontjában mindig is az innováció és a legújabb technológiák fogyasztók kényelmét célzó bevezetése állt. Az "értelem és egyszerűség" alapelv tükrözi a Philips piacorientáltság iránti elkötelezettségét, s azt, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat kínál, amelyek megfelelnek a márkaígéretnek: "Önnek terveztük, egyszerű és modern használatra."
A Philips az iparfumeria.hu internetes oldalakon ügyfeleinek férfi és női termékeket is kínál, elsősorban az arc- a haj- és a testápolást szolgáló személyi ápolás sorozatból. Megtalálhatók a fog- és fogínyápolás sorozatba tartozó, szabadalmaztatott szónikus technológiával készült Philips Sonicare fogkefék is, a tisztára mosott fogak tökéletességének érzéséért.
A Philips bemutatta "az innováció és Ön" új márkasorozatát, amely abból a meggyőződésből indul ki, hogy az innovációnak csak akkor van értelme, ha az ügyfelek valódi igényeit és kívánságait megértjük.
A Philips márka a hagyományos és bevált értékek közé tartozik, és ma az innováció és az ügyféligények maximális hangsúlyozásával azonosítja magát. A Philips termékek a hagyományos értékek legjavát adják, ötvözve a legújabb trendekkel.

Értékelés Philips Sonicare DiamondClean HX9312/04