Philips Sonicare AirFloss Ultra HX8032/07 fogselyem

Márka: Philips

1 termék változat 3 990 Ft

Csomagküldő – átvevőhelyKedd 2017.05.30.
TransoflexKedd 2017.05.30.

A megadott idő informatív jellegű, a feltételezett kiszállítási időt jelzi.

Philips Sonicare AirFloss Ultra HX8032/07 változatok

 • Philips Sonicare AirFloss Ultra HX8032/07 fogselyem Silver Edition 2 dbfogselyem 

  Több mint 20 db raktáron a központi raktárban

  Silver Edition 2 db
  Kód: PHI0881

  3 990 Ft

Fel

Kozmetikai termék leírása Philips Sonicare AirFloss Ultra HX8032/07

Értékelés

Egyszerű használat

Kozmetikai minőség

Eredményesség

Garantáltan egészségesebb fogíny 2 hét alatt

A nem rendszeres fogselyemhasználók számára tervezve

Azok számára, akik nem használnak fogselymet rendszeresen, az AirFloss Ultra fej biztosítja a legegyszerűbb módot a fogak közötti hatékony tisztításhoz.

Előnyök

Javítja a száj higiéniáját

 • Klinikailag bizonyítottan a fogselyemmel azonos hatékonyságú, az egészséges fogínyért
 • Akár 99,9%-os lepedékeltávolítás
 • Segíti a fogszuvasodás megelőzését a fogközökben

Felülmúlhatatlan technológia

 • Levegőt és mikrocseppeket alkalmazó technológia
 • Nagy teljesítményű fej
 • Háromszoros fújás testre szabható beállításai

A fogak közötti hatékony tisztítás legegyszerűbb módja

 • Az egészséges rutin kialakításának egyszerű módja

Szolgáltatások

Egészségesebb fogíny

 • A Philips Sonicare AirFloss Ultra fej klinikailag bizonyítottan a fogselyemmel azonos mértékben segít megőrizni a fogíny egészségét.  Már két hét alatt segít megőrizni a fogíny egészségét.

Akár 99,9%-os lepedékeltávolítás

 • A kezelt területeken található lepedék 99,9%-át eltávolítja.

Segíti a fogszuvasodás megelőzését

 • A fogkefével elérhetetlen lepedék gyengéd eltávolításával a Philips Sonicare AirFloss Ultra fej segít megelőzni a fogak közötti területen kialakuló fogszuvasodást.

Mikrocsepp-technológia

A levegő és szájöblítő vagy víz segítségével működő egyedülálló technológiánk hatékony, mégis kíméletes tisztítást biztosít a fogak között és a fogíny mentén, ami lehetővé tette, hogy ilyen kedvező, klinikailag igazolt eredményeink születhessenek.

Nagy teljesítményű fej

 • Az új AirFloss Ultra nagy teljesítményű fej fokozza a levegőt és mikrocseppeket alkalmazó technológiánk hatékonyságát, így az minden eddiginél hatékonyabb.

Háromszoros fújás testreszabása

 • Az AirFloss Ultra fej nagy teljesítményű fúvófeje a bekapcsológomb többszöri megnyomásával az Ön tetszése szerint beállítható az egyszeres, kétszeres vagy háromszoros fújásra.

Egészséges rutin kialakítása egyszerűen

 • A fogközök tisztítása nagyon fontos a szájhigiénia szempontjából. Az AirFloss segítségével egyszerűen tisztíthatja a fogak közötti rések mélyét, ami elősegíti az egészséges rutin kialakítását.

termékjellemzők

 • Felhívjuk a figyelmét arra, hogy ez egy értékesítés előtti szórólap, melynek tartalma jelenlegi legjobb tudásunkat tükrözi a fent említett országra vonatkozóan. A szórólap tartalma előzetes értesítés nélkül megváltozhat. A Philips nem vállal felelősséget a szórólap tartalmáért.

Tartozékok

 • AirFloss Ultra fej 2
 • Egyszerű használat

Fúvófej rendszer Könnyű felhelyezés

 • Fogmosási teljesítmény

A legjobb eredményekért

 • 6 havonta cserélje a fúvófejet

Formatervezés és kidolgozás

 • A fúvófej színe Szürke

Fel

A Philips márkáról

A Philips márka számos háztartás számára ismerős. A hét kék betűs logó, a csillagokat és hullámvonalakat tartalmazó címerpajzzsal több mint 120 éve kísér már bennünket. Története során a Philips az egészségügyi ellátás, az életstílus és a világítástechnika területén rendkívül megbízható vezető márkaként szerzett hírnevet magának.A Philips & Co. társaságot 1891-ben, a hollandiai Eindhovenben alapították. Célja a villamosítás terjedésével egyre növekvő izzólámpa-kereslet lefedése volt. A kampányok közül az egyik legelső 1898-ban indult, amikor is Anton Philips marketingeszközként holland népviseletet ábrázoló képeslap-sorozatot használt, s minden lapra rátette az izzólámpákból kirakott Philips szót.A Philips társaság fokozatosan más területekre is orientálódni kezdett. A Philips ma a szívbetegségben szenvedők kezelése, az akut ellátás, az otthoni ápolás, az energiatakarékos világítástechnikai megoldások és az új világítási alkalmazások területén, de a férfiak borotválkozása, és a fogápolás terén is vezetőnek számít. Érdeklődése középpontjában mindig is az innováció és a legújabb technológiák fogyasztók kényelmét célzó bevezetése állt. Az "értelem és egyszerűség" alapelv tükrözi a Philips piacorientáltság iránti elkötelezettségét, s azt, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat kínál, amelyek megfelelnek a márkaígéretnek: "Önnek terveztük, egyszerű és modern használatra."A Philips az iparfumeria.hu internetes oldalakon ügyfeleinek férfi és női termékeket is kínál, elsősorban az arc- a haj- és a testápolást szolgáló személyi ápolás sorozatból. Megtalálhatók a fog- és fogínyápolás sorozatba tartozó, szabadalmaztatott szónikus technológiával készült Philips Sonicare fogkefék is, a tisztára mosott fogak tökéletességének érzéséért.A Philips bemutatta "az innováció és Ön" új márkasorozatát, amely abból a meggyőződésből indul ki, hogy az innovációnak csak akkor van értelme, ha az ügyfelek valódi igényeit és kívánságait megértjük.A Philips márka a hagyományos és bevált értékek közé tartozik, és ma az innováció és az ügyféligények maximális hangsúlyozásával azonosítja magát. A Philips termékek a hagyományos értékek legjavát adják, ötvözve a legújabb trendekkel.

 

Fel

Értékelés Philips Sonicare AirFloss Ultra HX8032/07

Mit gondol Ön a Philips Sonicare AirFloss Ultra HX8032/07 termékről?

A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


Értékelés *

1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobbiparfumeria.hu neve mostantól Notinoniche samples - free delivery