PhilipsSonicare 2 Series For Teens HX6212/87 Sonic elektromos fogkefe

1×
Philips Sonicare 2 Series For Teens HX6212/87 Sonic elektromos fogkefe
Philips Sonicare 2 Series For Teens HX6212/87 Sonic elektromos fogkefe
HX6212/87 Blue

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: PHI02290

A Philips Sonicare csere fejek minden Philips Sonicare elektromos fogkefével kompatibilisek.

Ajándék az Ön számára
Egy csomag ingyenes fogköztisztító kefét adunk ajándékba, amennyiben 8 000 Ft felett vásárol fogápolási termékeket. Két lehetőség közül választhat a kosarában.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára

Egészségesebb, tisztább és fehérebb fogak a Philips Sonicare 2 Series For Teens Sonic elektromos fogkefének köszönhetően. Különösen a fiataloknak, kezdőknek lett kifejlesztve és hatékonyan tisztítja a fogakat.

Tulajdonságok:

  • megakadályozza a fogkőképződést és a fogszuvasodás kialakulását
  • 7x több lepedéket távolít el mint a hagyományos fogkefe
  • egyedi alakjának köszönhetően a hátsó fogakat is eléri
  • nem irritálja az érzékeny fogakat és fogínyt
  • a nehezen elérhető helyeket is jól tisztítja
  • kivételesen tisztítja a fogszabályzót is
  • segít eltávolítani a foltokat a fogakról
  • erős szónikus vibrációk
  • 2 perces időzítő

Használata:
A mellékelt használati útmutató szerint járjon el.

Tulajdonságok

Tápegység típusa
akkumulátoros

A Philips márka számos háztartás számára ismerős. A hét kék betűs logó, a csillagokat és hullámvonalakat tartalmazó címerpajzzsal több mint 120 éve kísér már bennünket. Története során a Philips az egészségügyi ellátás, az életstílus és a világítástechnika területén rendkívül megbízható vezető márkaként szerzett hírnevet magának.
A Philips & Co. társaságot 1891-ben, a hollandiai Eindhovenben alapították. Célja a villamosítás terjedésével egyre növekvő izzólámpa-kereslet lefedése volt. A kampányok közül az egyik legelső 1898-ban indult, amikor is Anton Philips marketingeszközként holland népviseletet ábrázoló képeslap-sorozatot használt, s minden lapra rátette az izzólámpákból kirakott Philips szót.
A Philips társaság fokozatosan más területekre is orientálódni kezdett. A Philips ma a szívbetegségben szenvedők kezelése, az akut ellátás, az otthoni ápolás, az energiatakarékos világítástechnikai megoldások és az új világítási alkalmazások területén, de a férfiak borotválkozása, és a fogápolás terén is vezetőnek számít. Érdeklődése középpontjában mindig is az innováció és a legújabb technológiák fogyasztók kényelmét célzó bevezetése állt. Az "értelem és egyszerűség" alapelv tükrözi a Philips piacorientáltság iránti elkötelezettségét, s azt, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat kínál, amelyek megfelelnek a márkaígéretnek: "Önnek terveztük, egyszerű és modern használatra."
A Philips az iparfumeria.hu internetes oldalakon ügyfeleinek férfi és női termékeket is kínál, elsősorban az arc- a haj- és a testápolást szolgáló személyi ápolás sorozatból. Megtalálhatók a fog- és fogínyápolás sorozatba tartozó, szabadalmaztatott szónikus technológiával készült Philips Sonicare fogkefék is, a tisztára mosott fogak tökéletességének érzéséért.
A Philips bemutatta "az innováció és Ön" új márkasorozatát, amely abból a meggyőződésből indul ki, hogy az innovációnak csak akkor van értelme, ha az ügyfelek valódi igényeit és kívánságait megértjük.
A Philips márka a hagyományos és bevált értékek közé tartozik, és ma az innováció és az ügyféligények maximális hangsúlyozásával azonosítja magát. A Philips termékek a hagyományos értékek legjavát adják, ötvözve a legújabb trendekkel.