Philips Shaver Series 7000 Gentle Track Precision SH 70/50 tartalék pengék 3 db

Márka: Philips

Philips Shaver Series 7000 Gentle Track Precision SH 70/50 változatok

 • Philips Shaver Series 7000 Gentle Track Precision SH 70/50 tartalék pengék 3 db (Compatible with Shaver Series 7000)tartalék pengék 3 db 

  Ez a termék jelenleg nem elérhető.

  (Compatible with Shaver Series 7000)
  Kód: PHI0996

  17 650 Ft

  Figyelni az elérhetőséget

Fel

Kozmetikai termék leírása Philips Shaver Series 7000 Gentle Track Precision SH 70/50

Értékelés

Egyszerű használat

Kozmetikai minőség

Eredményesség

Tulajdonságok

Tápegység típusa

hálózati

A készülék eredeti beállításainak visszaállítása

A legjobb eredmény érdekében 2 évente cserélje a borotvafejeket

A borotva két év alatt 9 millió szőrszálat vág le az arcról. Cserélje ki a borotvafejeket, hogy újra 100%-os teljesítményt kapjon.

Sima siklás, kíméletes borotválkozás

 •  A GentleTrack körkések alapos, bőrbarát borotválást biztosítanak
 •  Kényelmes és alapos borotválkozás a Super Lift & Cut borotvának köszönhetően

Egyszerű használat

 •  Csere-emlékeztető
 •  Egyszerűen cserélhető borotvafejek
 •  A borotvafejek cseréjét követően állítsa vissza készülékének alapbeállításait
 •  A készülék eredeti beállításainak visszaállítása

Fénypontok

GentleTrack precíziós körkések

Az újonnan tervezett pengék a legoptimálisabb vágási pozícióban biztosítják a borotválást, így csökkentve a bőr feszítése és húzódása által okozott irritációt.

Super Lift&Cut Action

Az alaposabb borotválás érdekében az elektromos borotvába épített kettős vágóél kényelmesen megemeli a szőrszálat és a bőrfelszín alatt vágja el.

Csere-emlékeztető

A legújabb Philips borotvák rendelkeznek egy beépített csere-emlékeztetővel, amelyet a borotvaegység szimbóluma jelöl. Ez a szimbólum világítani kezd, ezzel jelezve, hogy cserélni kell a borotvafejeket.

Egyszerű csere

1. Nyissa ki a borotvát a „kioldás” gomb megnyomásával; 2. A zárat az óramutató járásával ellentétes irányba forgatva távolítsa el a rögzítőelemet; 3. Vegye ki a régi borotvafejeket és óvatosan illessze be a cseréket; ellenőrizze, hogy a fejek pontosan illeszkednek-e; 4. Helyezze vissza a rögzítőelemet az óramutató járásával megegyező irányba elfordítva; 5. Ha megfelelően zárja be a borotvafejet, akkor hallja, ahogyan a helyére pattan.

A borotva alapbeállításainak visszaállítása

A borotvafejek cseréjét követően a be-/kikapcsoló gomb több mint 7 másodpercig tartó nyomva tartásával visszaállíthatja alaphelyzetbe a csereemlékeztetőt. Ellenkező esetben a csereemlékeztető 9 egymást követő borotválkozás után automatikusan kikapcsol.

A készülék eredeti beállításainak visszaállítása

A 100%-os teljesítmény fenntartása érdekében kétévente cserélje a borotvafejeket.

Műszaki adatok

Borotvafejek

 • A következő terméktípushoz:: Shaver series 7000 (S7xxx)
 • Borotvafejek csomagolásonként: 3

Tisztítás

 • Használat: Használja a HQ110 tisztító spray-t

Fel

A Philips márkáról

A Philips márka számos háztartás számára ismerős. A hét kék betűs logó, a csillagokat és hullámvonalakat tartalmazó címerpajzzsal több mint 120 éve kísér már bennünket. Története során a Philips az egészségügyi ellátás, az életstílus és a világítástechnika területén rendkívül megbízható vezető márkaként szerzett hírnevet magának.A Philips & Co. társaságot 1891-ben, a hollandiai Eindhovenben alapították. Célja a villamosítás terjedésével egyre növekvő izzólámpa-kereslet lefedése volt. A kampányok közül az egyik legelső 1898-ban indult, amikor is Anton Philips marketingeszközként holland népviseletet ábrázoló képeslap-sorozatot használt, s minden lapra rátette az izzólámpákból kirakott Philips szót.A Philips társaság fokozatosan más területekre is orientálódni kezdett. A Philips ma a szívbetegségben szenvedők kezelése, az akut ellátás, az otthoni ápolás, az energiatakarékos világítástechnikai megoldások és az új világítási alkalmazások területén, de a férfiak borotválkozása, és a fogápolás terén is vezetőnek számít. Érdeklődése középpontjában mindig is az innováció és a legújabb technológiák fogyasztók kényelmét célzó bevezetése állt. Az "értelem és egyszerűség" alapelv tükrözi a Philips piacorientáltság iránti elkötelezettségét, s azt, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat kínál, amelyek megfelelnek a márkaígéretnek: "Önnek terveztük, egyszerű és modern használatra."A Philips az iparfumeria.hu internetes oldalakon ügyfeleinek férfi és női termékeket is kínál, elsősorban az arc- a haj- és a testápolást szolgáló személyi ápolás sorozatból. Megtalálhatók a fog- és fogínyápolás sorozatba tartozó, szabadalmaztatott szónikus technológiával készült Philips Sonicare fogkefék is, a tisztára mosott fogak tökéletességének érzéséért.A Philips bemutatta "az innováció és Ön" új márkasorozatát, amely abból a meggyőződésből indul ki, hogy az innovációnak csak akkor van értelme, ha az ügyfelek valódi igényeit és kívánságait megértjük.A Philips márka a hagyományos és bevált értékek közé tartozik, és ma az innováció és az ügyféligények maximális hangsúlyozásával azonosítja magát. A Philips termékek a hagyományos értékek legjavát adják, ötvözve a legújabb trendekkel.

 

Fel

Értékelés Philips Shaver Series 7000 Gentle Track Precision SH 70/50

Mit gondol Ön a Philips Shaver Series 7000 Gentle Track Precision SH 70/50 termékről?

A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


Értékelés *

1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobbiparfumeria.hu neve mostantól Notinoniche samples - free delivery