Philips Satinelle Prestige BRE650/00epilátor testre és arcra

1×
Philips Satinelle Prestige BRE650/00 epilátor testre és arcra
Philips Satinelle Prestige BRE650/00 epilátor testre és arcra
epilátor testre és arcra

Kód: PHI0989 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Szívesen tájékoztatjuk e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csakis Öntől függ, hogy kihasználja-e az ajánlatunkat.

Az elküldéssel engedélyezi a Notino s.r.o. társaság számára azt, hogy az Ön e-mail címére a társaság, legfeljebb 1 évig, egy konkrét termékének elérhetőségéről tájékoztatást küldjön. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák tartalmazzák.​
Ajándék az Ön számára
Érvényesítse a kozmetika kódot a kosarában és 15%-os kedvezménnyel vásárolhatja meg kedvenc kozmetikumait.

Philips Satinelle Prestige BRE650/00 termékleírás
Tulajdonságok

Tökéletesen ápolt, sima és puha tapintású bőr az arcon és a testen egyaránt. A Philips Satinelle Prestige BRE650/00 epilátornak testre és arcra köszönhetően ez nem csak egy álom. Eltávolítja a legapróbb szőrszálakat is és egész testének kényeztető kezelést nyújt cserélhető fejeinek köszönhetően.

Tulajdonságok:

 • még a rövid szőrszálakat is könnyen, gyorsan és pontosan távolítja el
 • az arcbőrt és az érzékeny részeket is biztonságosan epilálja
 • gyökerekkel együtt tépi ki a szőrszálakat
 • eltávolítja az elhalt hámsejteket
 • ergonomikus kialakítás
 • vízálló

Technikai paraméterek:

 • az epilálófejek leggyorsabb forgása - akár 2200 fordulat egy perc alatt
 • kerámiafej - a még hatékonyabb szőrszál eltávolítás érdekében
 • Opti-light fény - egyszerűen eltávolítja az apró szőrszálakat is
 • masszírozó fej a bőr pihentetésére és ragyogására
 • peeling kefe az elhalt sejtek eltávolításához
 • extra széles epiláló felület - 30mm átmérőjű

Használata:
A mellékelt útmutató szerint járjon el.

Használati utasítás megtalálható ITT

Tulajdonságok

Tápegység típusa
akkumulátoros

Philips a márkáról

p>A Philips márka számos háztartás számára ismerős. A hét kék betűs logó, a csillagokat és hullámvonalakat tartalmazó címerpajzzsal több mint 120 éve kísér már bennünket. Története során a Philips az egészségügyi ellátás, az életstílus és a világítástechnika területén rendkívül megbízható vezető márkaként szerzett hírnevet magának.
A Philips & Co. társaságot 1891-ben, a hollandiai Eindhovenben alapították. Célja a villamosítás terjedésével egyre növekvő izzólámpa-kereslet lefedése volt. A kampányok közül az egyik legelső 1898-ban indult, amikor is Anton Philips marketingeszközként holland népviseletet ábrázoló képeslap-sorozatot használt, s minden lapra rátette az izzólámpákból kirakott Philips szót.
A Philips társaság fokozatosan más területekre is orientálódni kezdett. A Philips ma a szívbetegségben szenvedők kezelése, az akut ellátás, az otthoni ápolás, az energiatakarékos világítástechnikai megoldások és az új világítási alkalmazások területén, de a férfiak borotválkozása, és a fogápolás terén is vezetőnek számít. Érdeklődése középpontjában mindig is az innováció és a legújabb technológiák fogyasztók kényelmét célzó bevezetése állt. Az "értelem és egyszerűség" alapelv tükrözi a Philips piacorientáltság iránti elkötelezettségét, s azt, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat kínál, amelyek megfelelnek a márkaígéretnek: "Önnek terveztük, egyszerű és modern használatra."
A Philips az iparfumeria.hu internetes oldalakon ügyfeleinek férfi és női termékeket is kínál, elsősorban az arc- a haj- és a testápolást szolgáló személyi ápolás sorozatból. Megtalálhatók a fog- és fogínyápolás sorozatba tartozó, szabadalmaztatott szónikus technológiával készült Philips Sonicare fogkefék is, a tisztára mosott fogak tökéletességének érzéséért.
A Philips bemutatta "az innováció és Ön" új márkasorozatát, amely abból a meggyőződésből indul ki, hogy az innovációnak csak akkor van értelme, ha az ügyfelek valódi igényeit és kívánságait megértjük.
A Philips márka a hagyományos és bevált értékek közé tartozik, és ma az innováció és az ügyféligények maximális hangsúlyozásával azonosítja magát. A Philips termékek a hagyományos értékek legjavát adják, ötvözve a legújabb trendekkel.

Értékelés Philips Satinelle Prestige BRE650/001