PhilipsSatinelle Essential BRE225/00 epilátor

Philips Satinelle Essential BRE225/00 epilátor
Philips Satinelle Essential BRE225/00 epilátor
Spóroljon
12 180Ft

Spóroljon 13%
BRE225/00
10 590Ft

10 590,00Ft / 1 db, áfával
10% a notino kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.
Kód: PHI02184 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vágjon bele a bevásárlásba és részesüljön 10% kedvezményben az összes parfümre és kozmetikumra a notino kóddal. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 09. 28.
Személyes átvétel
kedd 2021. 09. 28.

Leírás Philips Satinelle Essential BRE225/00
Tulajdonságok

Élvezze egész évben a simára borotvált láb érzését és legyen biztos abban, hogy meztelen lábai soha nem okoznak csalódást. A Philips Satinelle Essential BRE225/00 epilátor már 0,5 mm hosszúságtól biztonságosan, gyökerestől eltávolítja a szőrszálakat, így bársonyosan selymes tapintásúvá teszi a bőrt.

Tulajdonságai:

  • az epilátor 0,5 mm hosszúságtól kitépi a szőrszálakat
  • hetekre simává teszi a bőrt
  • ergonomikus markolat segíti a problémamentes kezelést
  • az epilátor feje a könnyű tisztítás érdekében levehető
  • elegáns női design

Műszaki paraméterek:

  • 2 sebességfokozat a ritkább és a sűrűbb szőrszálak eltávolításához
  • gyengéd csipeszelő tárcsák, 15 V
  • a levehető epilálófej folyó víz alatt lemosható
  • tisztítókefe is tartozik hozzá
  • kábellel használható

Használata:
A bőrre helyezés előtt kapcsolja be ujjával az epilátort. Az epilátort a szőrszálak növekedési irányával szemben, 90 fokos szögben tartva vezesse a bőrön. Rendszeresen tisztítsa meg az epilálófejet.

Részletes útmutató

Használati utasítás megtalálható ITT

Tulajdonságok

Bőrtípus
minden bőrtípusra
Tápegység típusa
hálózati

Philips a márkáról

A Philips márka számos háztartás számára ismerős. A hét kék betűs logó, a csillagokat és hullámvonalakat tartalmazó címerpajzzsal több mint 120 éve kísér már bennünket. Története során a Philips az egészségügyi ellátás, az életstílus és a világítástechnika területén rendkívül megbízható vezető márkaként szerzett hírnevet magának.
A Philips & Co. társaságot 1891-ben, a hollandiai Eindhovenben alapították. Célja a villamosítás terjedésével egyre növekvő izzólámpa-kereslet lefedése volt. A kampányok közül az egyik legelső 1898-ban indult, amikor is Anton Philips marketingeszközként holland népviseletet ábrázoló képeslap-sorozatot használt, s minden lapra rátette az izzólámpákból kirakott Philips szót.
A Philips társaság fokozatosan más területekre is orientálódni kezdett. A Philips ma a szívbetegségben szenvedők kezelése, az akut ellátás, az otthoni ápolás, az energiatakarékos világítástechnikai megoldások és az új világítási alkalmazások területén, de a férfiak borotválkozása, és a fogápolás terén is vezetőnek számít. Érdeklődése középpontjában mindig is az innováció és a legújabb technológiák fogyasztók kényelmét célzó bevezetése állt. Az "értelem és egyszerűség" alapelv tükrözi a Philips piacorientáltság iránti elkötelezettségét, s azt, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat kínál, amelyek megfelelnek a márkaígéretnek: "Önnek terveztük, egyszerű és modern használatra."
A Philips az iparfumeria.hu internetes oldalakon ügyfeleinek férfi és női termékeket is kínál, elsősorban az arc- a haj- és a testápolást szolgáló személyi ápolás sorozatból. Megtalálhatók a fog- és fogínyápolás sorozatba tartozó, szabadalmaztatott szónikus technológiával készült Philips Sonicare fogkefék is, a tisztára mosott fogak tökéletességének érzéséért.
A Philips bemutatta "az innováció és Ön" új márkasorozatát, amely abból a meggyőződésből indul ki, hogy az innovációnak csak akkor van értelme, ha az ügyfelek valódi igényeit és kívánságait megértjük.
A Philips márka a hagyományos és bevált értékek közé tartozik, és ma az innováció és az ügyféligények maximális hangsúlyozásával azonosítja magát. A Philips termékek a hagyományos értékek legjavát adják, ötvözve a legújabb trendekkel.

Értékelés Philips Satinelle Essential BRE225/00