Philips Pedi BCR430/00elektromos talpreszelő

Philips Pedi BCR430/00 elektromos talpreszelő
Philips Pedi BCR430/00 elektromos talpreszelő
BCR430/00

Kód: VZR8787 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Szívesen tájékoztatjuk e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csakis Öntől függ, hogy kihasználja-e az ajánlatunkat.

Az elküldéssel engedélyezi a Notino s.r.o. társaság számára azt, hogy az Ön e-mail címére a társaság, legfeljebb 1 évig, egy konkrét termékének elérhetőségéről tájékoztatást küldjön. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák tartalmazzák.​
Ajándék az Ön számára
A kosarában írja be a 10notino kódot és 10% kedvezményben részesül a teljes kínálatra! A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.

Philips Pedi BCR430/00 termékleírás
Tulajdonságok

A Philips Pedi BCR430/00 elektromos talpreszelő egyszerűen, kímélően és pontosan távolítja el talpáról az elszarusodott bőrt, bársonyosan simává és ápolttá teszi a lábát. Még az olyan megkeményedett bőrrel is megbirkózik, ami más, mechanikus módon történő eltávolításnak ellenáll.

Tulajdonságai:

  • könnyen és hatékonyan távolítja el a talpról az elszarusodott bőrt
  • a talp teljes felületén történő nedves és száraz használatra is alkalmas
  • ergonomikus markolata kényelmes használatot biztosít

Műszaki adatai:

  • 1,5 óra teljes feltöltés, ami 40 perc vezeték nélküli üzemelést tesz lehetővé
  • 10 perces gyorstöltő funkció a talp 1-szeri kezelésére
  • természetes, ásványi korund forgótárcsa
  • forgótárcsa élettartama – akár 6 hónap
  • 2 választható forgási sebesség
  • tisztítókefe a könnyű karbantartáshoz

Használata:
Kapcsolja be a készüléket, és a korongot könnyedén mozgassa előre és hátra a bőrön. Soha ne nyomja túl erősen a készüléket a bőrre. A terjedelmesebb egyenes területeken használja ki a tárcsa teljes felületét. A kisebb területek pontosabb kezelésére a korong felső részét használja. Amennyiben nagyon nagy pontosságot és a megkeményedett bőr nagyon gyors eltávolítását szeretné elérni, használja ki a tárcsa felső részén túlnyúló, keskeny élt.

Használati utasítás megtalálható ITT

Tulajdonságok

Tápegység típusa
akkumulátoros

Philips a márkáról

p>A Philips márka számos háztartás számára ismerős. A hét kék betűs logó, a csillagokat és hullámvonalakat tartalmazó címerpajzzsal több mint 120 éve kísér már bennünket. Története során a Philips az egészségügyi ellátás, az életstílus és a világítástechnika területén rendkívül megbízható vezető márkaként szerzett hírnevet magának.
A Philips & Co. társaságot 1891-ben, a hollandiai Eindhovenben alapították. Célja a villamosítás terjedésével egyre növekvő izzólámpa-kereslet lefedése volt. A kampányok közül az egyik legelső 1898-ban indult, amikor is Anton Philips marketingeszközként holland népviseletet ábrázoló képeslap-sorozatot használt, s minden lapra rátette az izzólámpákból kirakott Philips szót.
A Philips társaság fokozatosan más területekre is orientálódni kezdett. A Philips ma a szívbetegségben szenvedők kezelése, az akut ellátás, az otthoni ápolás, az energiatakarékos világítástechnikai megoldások és az új világítási alkalmazások területén, de a férfiak borotválkozása, és a fogápolás terén is vezetőnek számít. Érdeklődése középpontjában mindig is az innováció és a legújabb technológiák fogyasztók kényelmét célzó bevezetése állt. Az "értelem és egyszerűség" alapelv tükrözi a Philips piacorientáltság iránti elkötelezettségét, s azt, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat kínál, amelyek megfelelnek a márkaígéretnek: "Önnek terveztük, egyszerű és modern használatra."
A Philips az iparfumeria.hu internetes oldalakon ügyfeleinek férfi és női termékeket is kínál, elsősorban az arc- a haj- és a testápolást szolgáló személyi ápolás sorozatból. Megtalálhatók a fog- és fogínyápolás sorozatba tartozó, szabadalmaztatott szónikus technológiával készült Philips Sonicare fogkefék is, a tisztára mosott fogak tökéletességének érzéséért.
A Philips bemutatta "az innováció és Ön" új márkasorozatát, amely abból a meggyőződésből indul ki, hogy az innovációnak csak akkor van értelme, ha az ügyfelek valódi igényeit és kívánságait megértjük.
A Philips márka a hagyományos és bevált értékek közé tartozik, és ma az innováció és az ügyféligények maximális hangsúlyozásával azonosítja magát. A Philips termékek a hagyományos értékek legjavát adják, ötvözve a legújabb trendekkel.

Értékelés Philips Pedi BCR430/00