Philips Nose Trimmer Series 3000 NT3160/10szőrtelenítő az orra és fülre

Philips Nose Trimmer Series 3000 NT3160/10 szőrtelenítő az orra és fülre
Philips Nose Trimmer Series 3000 NT3160/10 szőrtelenítő az orra és fülre
szőrtelenítő az orra és fülre

Kód: PHI01929 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Most minden rendelést ingyenesen szállítunk.

Philips Nose Trimmer Series 3000 NT3160/10 termékleírás
Tulajdonságok

Még a látszólag apró részleteken is sok múlhat. A Philips Nose Trimmer Series 3000 NT3160/10 szőrnyíró gyorsan és fájdalommentesen távolítja el az orr és a fül kellemetlen szőrszálait, valamint egyenletesre nyírja a szemöldököt is. Ápolt megjelenését így már semmi nem bontja meg.

A forradalmi ProtecTube technológia megbízhatóan védi a bőrt az irritációtól a rendkívül vékony fóliának és az acélpenge lekerekített hegyeinek köszönhetően. Emellett a pengét úgy alakították ki, hogy a szőrszálak ne akadjanak be az önállóan mozgó pengék közé, ezért a készülék garantáltan nem húz. A fej tökéletes dőlésszögének köszönhetően pedig bármelyik szőrszálat könnyedén elérheti a szőrnyíróval.

Tulajdonságai:

 • eltávolítja az orr és a fül szőrszálait, kiigazítja a szemöldök vonalát
 • a ProtecTube technológiának és a különleges szögnek köszönhetően garantáltan nem húzza a szőrszálakat
 • kiküszöböli a bőr irritációját, a horzsolásokat és vágásokat
 • kiemelkedően pontos és éles vágónyílásokkal
 • könnyedén elér minden szőrszálat

Műszaki leírás:

 • rozsdamentes acél pengék – nincs szükség olajozásra
 • 3 állítható vágáshossz
 • az orrszőrzetvágó hatósugara: 21 mm
 • a gumírozott markolat nedvesen is jól fogható
 • a teljes készülék lemosható
 • AA elemmel működik

Kiegészítők:

 • 2 fésű a szemöldök igazításához (3 és 5 mm)
 • védőburkolat
 • puha tok

Használata:
→ Orrszőrzet nyírása: Kapcsolja be a készüléket és helyezze a hegyét az egyik orrlyukba (legfeljebb 0,5 cm mélységben). Az orrlyukban lassan forgassa körbe a készülék hegyét, amíg el nem távolította a nemkívánatos orrszőrzetet.

→ Fülszőrzet nyírása: Kapcsolja be a készüléket és lassan húzza végig a vágófejet a fül széle mentén. Ezután helyezze a vágófejet legfeljebb 0,5 cm mélyen a külső hallójáratba, és ismét lassan forgassa körbe úgy, hogy minden látható szőrszálat eltávolítson.

→ Szemöldök igazítása: Először fésülje át a szemöldököt a szőrnövekedés irányában, és a kívánt hossznak megfelelően válassza ki a rövid vagy hosszú szemöldökfésűt. Helyezzen egy szemöldökfésűt a vágófejre, és győződjön meg róla, hogy mindkét oldalon megfelelően helyezte be a vájatokba. Ezután a bekapcsolt készüléket húzza végig a szemöldököt a szem külső sarkától egészen az orrtőig.

Minden használatot követően öblítse le az orrszőrnyírót forró folyó víz alatt, és hagyja teljesen megszáradni.

Használati utasítás megtalálható ITT

Tulajdonságok

Tápegység típusa
elemes

Philips a márkáról

p>A Philips márka számos háztartás számára ismerős. A hét kék betűs logó, a csillagokat és hullámvonalakat tartalmazó címerpajzzsal több mint 120 éve kísér már bennünket. Története során a Philips az egészségügyi ellátás, az életstílus és a világítástechnika területén rendkívül megbízható vezető márkaként szerzett hírnevet magának.
A Philips & Co. társaságot 1891-ben, a hollandiai Eindhovenben alapították. Célja a villamosítás terjedésével egyre növekvő izzólámpa-kereslet lefedése volt. A kampányok közül az egyik legelső 1898-ban indult, amikor is Anton Philips marketingeszközként holland népviseletet ábrázoló képeslap-sorozatot használt, s minden lapra rátette az izzólámpákból kirakott Philips szót.
A Philips társaság fokozatosan más területekre is orientálódni kezdett. A Philips ma a szívbetegségben szenvedők kezelése, az akut ellátás, az otthoni ápolás, az energiatakarékos világítástechnikai megoldások és az új világítási alkalmazások területén, de a férfiak borotválkozása, és a fogápolás terén is vezetőnek számít. Érdeklődése középpontjában mindig is az innováció és a legújabb technológiák fogyasztók kényelmét célzó bevezetése állt. Az "értelem és egyszerűség" alapelv tükrözi a Philips piacorientáltság iránti elkötelezettségét, s azt, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat kínál, amelyek megfelelnek a márkaígéretnek: "Önnek terveztük, egyszerű és modern használatra."
A Philips az iparfumeria.hu internetes oldalakon ügyfeleinek férfi és női termékeket is kínál, elsősorban az arc- a haj- és a testápolást szolgáló személyi ápolás sorozatból. Megtalálhatók a fog- és fogínyápolás sorozatba tartozó, szabadalmaztatott szónikus technológiával készült Philips Sonicare fogkefék is, a tisztára mosott fogak tökéletességének érzéséért.
A Philips bemutatta "az innováció és Ön" új márkasorozatát, amely abból a meggyőződésből indul ki, hogy az innovációnak csak akkor van értelme, ha az ügyfelek valódi igényeit és kívánságait megértjük.
A Philips márka a hagyományos és bevált értékek közé tartozik, és ma az innováció és az ügyféligények maximális hangsúlyozásával azonosítja magát. A Philips termékek a hagyományos értékek legjavát adják, ötvözve a legújabb trendekkel.

Értékelés Philips Nose Trimmer Series 3000 NT3160/10