Perricone MD No Makeup Lipsticktonizáló ajakbalzsam SPF 15

Perricone MD No Makeup Lipstick tonizáló ajakbalzsam SPF 15
Perricone MD No Makeup Lipstick tonizáló ajakbalzsam SPF 15
Ingyenes kiszállítás
árnyalat Wine 4,2 g
10390Ft

Kód: PCN00820 | Több mint 5 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 04. 07.
Csomagküldő – átvevőhely
kedd 2020. 04. 07.

Perricone MD No Makeup Lipstick termékleírás
Tulajdonságok

A kiváló minőségű Perricone MD No Makeup Lipstick speciális ajakápoló gondoskodik arról, hogy az ajkai még szebbek legyenek.

Tulajdonságok:

  • megfelelő mértékben hidratálja és táplálja az ajkakat és környéküket
  • napsugárzással szembeni védelmet nyújt
  • rugalmassá és bársonyosan lággyá teszi az ajkakat

Használata:
A pakolást vigye fel a tiszta és száraz ajkaira, majd hagyja hatni. Ezután mossa le.

Tulajdonságok

Árnyalat
rózsaszín
Konzisztencia
balzsam
Hatás
hidratáló

Perricone MD a márkáról

Olyan, tápanyagokban és antioxidánsokban gazdag receptúrák, melyek természetesek a testünknek. Ezeknek köszönhetően a Perricone MD kozmetikumoktól igazán drámai eredményt várhat. Ezeknek a készítményeknek nem a problémák elfedése a célja, hanem az, hogy hosszú távon javára váljanak a bőrnek.

A Perricone MD hisz a belső és külső szépség egységében, és a márka filozófiáját is ezt a holisztikus hozzáállás hatja át. Mint ahogyan azt maga az alapító, Dr. Perricone mondja, nem csak az arcbőr szépségét, hanem az egész testet összességében kell ápolni, mert ez a két út rendkívül nagy hatással van egymásra. A Notino-n az igazi külső szépséghez, azaz az arcához minden szükséges dolgot megtalál a Perricone MD márkától.

Olyan luxus ápolóra vágyik, amely tökéletesen táplálja, és nem terheli meg az arcbőrt, ráadásul képes eltávolítani az öregedés nem kívánatos jeleit is? A Perricone MD Cold Plasma termékcsalád nemcsak a finom vonalakkal és ráncokkal birkózik meg, de az arcbőr színtónusának egységesítését is segíti. Leginkább a tág pórusú és túlzottan zsíros arcbőr okoz önnek gondot? Úgy a tökéletes arcbőrhöz vezető úton nem lenne szabad kikerülnie a pórusokat minimalizáló Perricone MD intenzív tonikot. Ezt az apró csodát ugyanis azonnal meg fogja szeretni.

Értékelés Perricone MD No Makeup Lipstick

tracking pixel