PerfumepodPure szórófejes parfüm utántöltő palack unisex Purple

2×
Perfumepod Pure szórófejes parfüm utántöltő palack unisex Purple
Perfumepod Pure szórófejes parfüm utántöltő palack unisex Purple
5 ml

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: PPD0029

Vigye kedvenc illatát mindenhová magával. A Perfumepod Pure szórófejes parfüm utántöltő palack ideális választás utazáshoz és akár repülőgépre is felviheti benne kedvenc parfümjét. Egyszerűen feltölthető és kis helyet foglal, ezért utazásra is magával viheti, illetve a retiküljében is elfér.

Tulajdonságok:

  • bármilyen parfüm tárolására alkalmas
  • ideális választás utazáshoz
  • repülőre is felvihető
  • könnyen feltölthető
  • praktikus méret

Használata:
Használja a mellékelt útmutató alapján.

Összetétel

Anyag
műanyag

A Perfumepod jelenleg egyetlen termékkel látja el a piacot: újratölthető parfümszóróval. Ez rendkívül ellenálló anyagból készül, és többféle színváltozatban kapható (férfiaknak, nőknek, uniszex).
A Perfumepod újratölthető parfümszórónak számos előnye van. átlátszók, így láthatja, mennyi illat van még benne, és annyira biztonságosak, hogy nyugodtan felvihetők még a repülőgépre is, mivel nem tartalmaznak semmilyen üveget és ütődés vagy ütés hatására nem törnek el. Alkalmazásuk is rendkívül egyszerű.
A Perfumepod parfümszórók a szabadalmaztatott és többszörösen díjnyertes Genie-S feltöltő rendszert használják. Ez egy innovatív és garantáltan szivárgásmentesen záró megoldás, melynek hála a parfüm minősége ugyan olyan marad, mint az eredeti üvegcsében. Sőt, a Genie S-képes bármilyen hirtelen tengerszint feletti magasságváltozással is megbirkózni!
A Perfumepod rendkívül könnyű és űrtartalma mindössze 5 ml, ami körülbelül 65 adagnak (= pumpa löketnek) felel meg. A Perfumepod azok számára készült, akik kedvenc illatukat mindig és mindenhová magukkal akarják vinni, szokatlan divatos kiegészítőt keresnek, és szeretnek sokat utazni.