Penhaligon's Portraits Roaring Radcliff

eau de parfum férfiaknak 75 ml

Penhaligon's Portraits Roaring Radcliff eau de parfum férfiaknak 75 ml
Penhaligon's Portraits Roaring Radcliff eau de parfum férfiaknak 75 ml
75 ml

Kód: PEH0510 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Penhaligon's Portraits Roaring Radcliff
75 ml

Összetétel

Az illat fajtája
aromás, fűszeres

Penhaligon's a márkáról

A Penhaligon‘s egy brit luxus niche parfüm márka, amely 1870 évi létrejötte óta viseli alapítója, William Penhaligon nevét. Ez az angol úr, aki nem volt híján a kreativitásnak és az újdonságok iránti lelkesedésnek, kora jellegzetes pompaszeretetére épített. Első munkája a Hammam Bouquet volt - ami egy törökfürdő és annak atmoszférája ihlette illat.

Ma a Penhaligon‘s márka portfóliójában számos olyan egyedi női és férfi illatot talál, amelyeket különleges helyzetek, szokatlan helyek és varázslatos pillanatok inspiráltak. Közülük a legkeresettebbet, a Blenheim Bouquet illatot 1902-ben, Marlborough hercegnő kérésére a Blenheim Palotában alkották. A Penhaligon‘s másik jellegzetessége a hagyományos üvegcse, mely még mindig az alapító eredeti tervei szerint készül: átlátszó üvegből, dugóval és a nyakán egy hangsúlyos masnival.

A dekadens viktoriánus korban történt alapítása óta a Penhaligon márka a legigényesebb ügyfelek számára egészen napjainkig olyan niche parfümöket alkot, melyek eseményeket mesélnek el és inspirációjukat a váratlan dolgokból merítik.

Értékelés Penhaligon's Portraits Roaring Radcliff

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!