Penhaligon's Lavandula

kézkrém nőknek 300 ml

Penhaligon's Lavandula kézkrém nőknek 300 ml
Penhaligon's Lavandula kézkrém nőknek 300 ml
Penhaligon's Lavandula kézkrém nőknek 300 ml
9HcRHJIXz7E
kézkrém nőknek 300 ml

Kód: PEH0412 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Penhaligon's Lavandula
kézkrém nőknek 300 ml

Penhaligon's Lavandula parfüm leírása

A minőségi Penhaligon's Lavandula luxus kézkrém csodálatosan egészíti ki az azonos kollekció illatát. Tápanyag tartalmának köszönhetően a kezét bársonyosan lággyá és hidratálttá teszi.

Penhaligon's a márkáról

A Penhaligon‘s egy brit luxus niche parfüm márka, amely 1870 évi létrejötte óta viseli alapítója, William Penhaligon nevét. Ez az angol úr, aki nem volt híján a kreativitásnak és az újdonságok iránti lelkesedésnek, kora jellegzetes pompaszeretetére épített. Első munkája a Hammam Bouquet volt - ami egy törökfürdő és annak atmoszférája ihlette illat.

Ma a Penhaligon‘s márka portfóliójában számos olyan egyedi női és férfi illatot talál, amelyeket különleges helyzetek, szokatlan helyek és varázslatos pillanatok inspiráltak. Közülük a legkeresettebbet, a Blenheim Bouquet illatot 1902-ben, Marlborough hercegnő kérésére a Blenheim Palotában alkották. A Penhaligon‘s másik jellegzetessége a hagyományos üvegcse, mely még mindig az alapító eredeti tervei szerint készül: átlátszó üvegből, dugóval és a nyakán egy hangsúlyos masnival.

A dekadens viktoriánus korban történt alapítása óta a Penhaligon márka a legigényesebb ügyfelek számára egészen napjainkig olyan niche parfümöket alkot, melyek eseményeket mesélnek el és inspirációjukat a váratlan dolgokból merítik.

Értékelés Penhaligon's Lavandula

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!