Penhaligon's Cornubia

eau de toilette nőknek 100 ml

1×
Penhaligon's Cornubia eau de toilette nőknek 100 ml
100 ml

Kód: PEH0192 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Penhaligon's Cornubia
100 ml

Áru elérhetőségének nyomon követése

Penhaligon's Cornubia parfüm leírása

Penhaligon's Cornubia eau de parfum tiszteleg a természetes szépség, nőiesség és elegancia előtt. Tökéletesen támogatja az Ön természetes báját és fesztelen eleganciáját.

  • keleties illat
  • virágos illat
  • érzéki nőnek
  • egész napos viseletre

Összetétel

Fej
mandarin
Szív
frézia, heliotrop, jázmin, keserűnarancs, narancsfa virága
Alap
borostyán, fás tónusok, pézsma, vanília
Az illat fajtája
orientális, virágos

Penhaligon's a márkáról

A Penhaligon‘s egy brit luxus niche parfüm márka, amely 1870 évi létrejötte óta viseli alapítója, William Penhaligon nevét. Ez az angol úr, aki nem volt híján a kreativitásnak és az újdonságok iránti lelkesedésnek, kora jellegzetes pompaszeretetére épített. Első munkája a Hammam Bouquet volt - ami egy törökfürdő és annak atmoszférája ihlette illat.

Ma a Penhaligon‘s márka portfóliójában számos olyan egyedi női és férfi illatot talál, amelyeket különleges helyzetek, szokatlan helyek és varázslatos pillanatok inspiráltak. Közülük a legkeresettebbet, a Blenheim Bouquet illatot 1902-ben, Marlborough hercegnő kérésére a Blenheim Palotában alkották. A Penhaligon‘s másik jellegzetessége a hagyományos üvegcse, mely még mindig az alapító eredeti tervei szerint készül: átlátszó üvegből, dugóval és a nyakán egy hangsúlyos masnival.

A dekadens viktoriánus korban történt alapítása óta a Penhaligon márka a legigényesebb ügyfelek számára egészen napjainkig olyan niche parfümöket alkot, melyek eseményeket mesélnek el és inspirációjukat a váratlan dolgokból merítik.

Értékelés Penhaligon's Cornubia

Új értékelés hozzáadása

5.0
1 értékelés
1
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás