Pearl Drops Coffee & Tea fehérítő fogkrém a sötét foltok ellen

Pearl Drops Coffee & Tea fehérítő fogkrém a sötét foltok ellen
Pearl Drops Coffee & Tea fehérítő fogkrém a sötét foltok ellen
50 ml

Kód: PDR0434 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás Pearl Drops Coffee & Tea
Tulajdonságok

A kiváló minőségű Pearl Drops Coffee & Tea fogrém a fogak kíméletes fehérítésére szolgál. Hatékonyan távolítja el a fogak kellemetlen elszíneződését és rendszeres használatát ragyogó mosollyal köszöni meg önnek.

Tulajdonságok:

  • segít leküzdeni a fogszuvasodást és a foglepedéket
  • eltávolítja a fogkövet és a foglepedéket

Használata:
Használja legalább napi 2 alkalommal.

Tulajdonságok

Hatás
fehérítő

Pearl Drops a márkáról

A ragyogó fehér mosoly jelentősen javítja az önbizalmat - mindezt jól tudja a Pearl Drops márka is, amely a fogak tökéletes tisztítására és fehérítésére tervezett különleges szájápolási termékek fejlesztésével foglalkozik.
A Pearl Drops márka a legújabb csúcstechnológia alkalmazásával és szakértelmével nyújt segítséget az örökké gyönyörű és ragyogó mosoly megszerzésében! A Pearl Drops termékek kímélik a fogzománcot, eltávolítják a fogakon lévő nemkívánatos sötét foltokat és a dohányosoknak is megfelelnek.
A mosoly a boldog érzelmek kifejezője - a Pearl Drops kivételes készítményeinek köszönhetően mosolya még emellett szokatlanul elbűvölő és vonzó is lehet!
Most már teli szájjal is bátran mosolyoghat! A Pearl Drops szájápolási termékek nem csak észrevehetően fehérítik, de egyben ápolják is fogait!! Biztos lehet abban, hogy a Pearl Drops-szal minden nap tökéletes lesz a mosolya!  

Értékelés Pearl Drops Coffee & Tea