PayotMy Payot Regard Glow korrektor ceruza sötét karikákra

Payot My Payot Regard Glow korrektor ceruza sötét karikákra
Payot My Payot Regard Glow korrektor ceruza sötét karikákra
Új
Spóroljon
11 552Ft

Spóroljon 20%
4,5 g
9 240Ft

205 333,33Ft / 100 g, áfával
Kód: PAY01117 | Több mint 5 db a raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Ezt a terméket most 20%-os kedvezménnyel vásárolja meg a notino20 kóddal. A kedvezmény nem érvényes a már akciós vagy kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 09. 22.
Személyes átvétel
szerda 2021. 09. 22.

Leírás Payot My Payot Regard Glow
Tulajdonságok

A kiváló minőségű Payot My Payot Regard Glow korrektor az arcbőr minden hibáját elfedi és tökéletes megjelenést ad az arcának.

Tulajdonságok:

  • hosszan tartó hatás
  • könnyű textúrája nem emeli ki a ráncokat
  • könnyen alkalmazható
  • világosítja az arcbőrt

Használata:
Vigye fel a korrektort vékony rétegben közvetlenül az érintett helyre.

Tulajdonságok

Fedés alapján
Közepes
Hatás
élénkítő, korrekciós

Payot a márkáról

Legyen a szépsége aktív formálója. Csatlakozzon azokhoz a nőkhöz, akiknek a Payot márka már több mint 100 éve segíti a kivételes élménnyé váló mindennapi szépségápolási rituáléját. Figyelembe veszi a nők minden életszakaszát és a különböző arcbőrtípusok szükségleteit. Sikere mögött így elsősorban a hitelesség és a bizalom áll.

A Payot azoknak a professzionális kozmetikusoknak a tapasztalataiból és ápolási gyakorlatából indul ki, akik otthoni környezetben kozmetikai készítményekkel végzik munkájukat. A Payot kozmetikumok a legújabb tudományos kutatásokon és az innovatív összetevőkön alapszanak, de figyelembe veszik azt is, hogy azokat az érzékeinkkel hogyan érzékeljük. Jellegzetes ívű tégelyeit a női idomok ihlették.

Járuljon hozzá az arcbőre szépségéhez és próbálja ki például a Blue Techni Liss kollekció chrono-aktív Payot krémet, ami kiválóan megvédi az arcát a külső károsító hatásoktól. A My Payot termékcsalád viszont elsősorban az arcbőr élénkítésére irányul, míg ha egységesíteni szeretné az arca színtónusát, úgy a Payot CC krém a legjobb választás.

Értékelés Payot My Payot Regard Glow