Paris HiltonParis Hilton Eau de Parfum hölgyeknek

7×
Paris Hilton Paris Hilton Eau de Parfum hölgyeknek
Paris Hilton Paris Hilton Eau de Parfum hölgyeknek
50 ml
9 690Ft

19 380,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: PAH0010 | 1 db a raktáron

Ezt a terméket már a gyártó is celofán nélkül csomagolja.

1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 09. 22.
Személyes átvétel
szerda 2021. 09. 22.

Leírás Paris Hilton Paris Hilton
Összetétel

Extravagáns, és temperamentumos akárcsak maga Paris Hilton. A Paris Hilton Paris Hilton Eau de Parfum hölgyeknek gyümölcsös tónusaival elvarázsolja viselőjét, és környezetét is. Paris Hilton első parfume rengeteg nő szívét elnyerte, hiszen ideális választás a mindennapokra.

  • főként melegebb időjáráshoz
  • gyümölcsös-virágos illat
  • magabiztos nőknek

Illat összetétele
A Paris Hilton illat lédús alma, és barack édeskés tónusait kombinálja ügyesen. Szíve csodás virágcsokorral lep meg, amely gyengéd, nőies, fehér virágokat tartalmaz. A gyümölcsös-virágos kombinációt a fás tónusú alap hozza egyensúlyba, amelyből nem hiányozhat a szantálfa, tölgy, és a lágy ylang-ylang sem.

Illat története
Paris Hiltont, a híres modellt, színésznőt, énekesnőt, és a Hilton Hotels lánc örökösét nem igazán kell bemutatni. 2005-ben jelent meg első népszerű parfümje, amely a sztár nevét viselte. Rózsaszín, díszített flakonja kitűnik a tömegből, akárcsak Paris, romantikus gyümölcsös-virágos illata pedig igazán extravagáns.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
őszibarack, alma
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
frézia
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
jázmin, ylang-ylang, szantálfa, tölgy
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Paris Hilton a márkáról

Paris Hilton parfümök|Paris Hilton - A híres hotelmágnás Conrad Hilton ükunokája Paris Hilton, aki ismerté vált a botrányiról, melyekkel nagy előszeretettel foglalkoztak a bulvárlapok, reprezentálja a modern hírességeket, akik főleg a vitatott életstílusuk révén váltak híressé. Paris Hilton 1981. február 17. - én született az USA - ban, már gyerekkorától elkezdett modellkedni. Mint színésznő szerepet kapott több filmben, de az amerikai közönség a reality show - ban való szerepléséről ismeri. Énekel, könyvet ír. 2004 - ben megjelenik az első parfümje, melyet a Parlux Fragnances gyártott. Eredetileg, csak egy kis kiadás készült, de a nagy keresletnek hála, többet is legyártottak belőle. Éppen ennek a parfümöknek hála, 47% - kal megnőtt a Parlux termékek forgalma is. Parlux ennek a hatalmas sikernek következményeként kiadhatott férfi parfümöket is. 2007 - ben Paris Hilton megjelent az új illattal a Can Can - nal. Szintén ismertek a női Fairy Dust vagy a Siren parfümök a 2009 - es évből.

Értékelés Paris Hilton Paris Hilton7