Paris Hilton Heiress Eau de Parfum hölgyeknek

6×
Paris Hilton Heiress Eau de Parfum hölgyeknek
Paris Hilton Heiress Eau de Parfum hölgyeknek
100 ml

Kód: PAH0004 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás Paris Hilton Heiress
Összetétel

Nőies, csábító, édeskés illatot rejt flakonjában a Paris Hilton Heiress Eau de Parfum hölgyeknek. Édeskés illata tökéletesen egészíti ki a romantikus, és magabiztos nőket. Főként a melegebb időjárásban bontakoznak ki virágos tónusai, így nyárra, vagy tavaszra is remek választás.

  • főként melegebb időjáráshoz
  • gyümölcsös-virágos illat
  • mindennapi viseletre

Illat összetétele
A frissítő, és egzotikus narancs, és az őszibarack gyümölcsös akkordjai keverednek a mimózával, és golgotavirággal az első tónusokban. Fokozatosan kibontakozik a virágos szív is, amely a ylang-ylangal, loncal, és gyengéd jázminnal lep meg. Legtovább bőrén az ibolya és a titokzatos fás tónusok maradnak meg.

Illat története
Paris Hilton a Hilton szállodalánc örökösnője alkotta meg ezt az édeskés illatot, amely 2006-ban jelent meg először. Ideális társ a mindennapokra, és a különleges alkalmakon is megállja helyét. Romantikus illata, édeskés, és egyben csábítóan nőies, akárcsak rózsaszín csillámokkal díszített flakonja.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
narancs, őszibarack, golgotavirág, mimóza
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
jázmin, ylang-ylang, lonc
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fa, ibolya, tonkabab
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Paris Hilton a márkáról

Paris Hilton parfümök|Paris Hilton - A híres hotelmágnás Conrad Hilton ükunokája Paris Hilton, aki ismerté vált a botrányiról, melyekkel nagy előszeretettel foglalkoztak a bulvárlapok, reprezentálja a modern hírességeket, akik főleg a vitatott életstílusuk révén váltak híressé. Paris Hilton 1981. február 17. - én született az USA - ban, már gyerekkorától elkezdett modellkedni. Mint színésznő szerepet kapott több filmben, de az amerikai közönség a reality show - ban való szerepléséről ismeri. Énekel, könyvet ír. 2004 - ben megjelenik az első parfümje, melyet a Parlux Fragnances gyártott. Eredetileg, csak egy kis kiadás készült, de a nagy keresletnek hála, többet is legyártottak belőle. Éppen ennek a parfümöknek hála, 47% - kal megnőtt a Parlux termékek forgalma is. Parlux ennek a hatalmas sikernek következményeként kiadhatott férfi parfümöket is. 2007 - ben Paris Hilton megjelent az új illattal a Can Can - nal. Szintén ismertek a női Fairy Dust vagy a Siren parfümök a 2009 - es évből.

Értékelés Paris Hilton Heiress5