Paris HiltonCan Can Eau de Parfum hölgyeknek

1×
Paris Hilton Can Can Eau de Parfum hölgyeknek
Paris Hilton Can Can Eau de Parfum hölgyeknek
30 ml

Kód: PAH0019 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Vágjon bele a bevásárlásba és részesüljön 10% kedvezményben az összes parfümre és kozmetikumra a notino kóddal. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.

Leírás Paris Hilton Can Can
Összetétel

Lady Marmalade és a Moulin Rouge inspirálta a Paris Hilton Can Can Eau de Parfum hölgyeknek illatá. Édeskés és csábító akárcsak maga Paris Hilton. Igazán érzéki és varázslatos, gyümölcsös, virágos tónusainak köszönhetően. Ideális választás nappali és esti viseletre is szinte egész évben.

  • virágos-gyümölcsös illat
  • mindennapos viseletre
  • nőies, érzéki illat

Illat összetétele
Az illat alapját a gyümölcsös, frissítő tónusok alkotják. Lédús ribizli, egzotikus mandarin mandarin és nektarin amelyhez egy csodás virágcsokor társul az illat szívében. Romantikus orchidea és narancsfa virág keveredik az érzéki pézsmával és enyhén fás tónusokkal. Az alapjából a melengető borostyán sem hiányozhat.

Illat története
Paris Hilton a parfümök világát is gyorsan meghódította. Csábító, érzéki illatai igazán nőiesek, akárcsak az édeskés Can Can illat. A burlesque, pompás, vonzó világa inspirálta az illatot. Ideális társ a mindennapokra minden érzéki nőnek. Az illatot Jean Claude Delville alkotta, 2007-ben.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
ribizli, mandarin, nektarin
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
narancsfa virága, orchidea
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, fa, pézsma
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Paris Hilton a márkáról

Paris Hilton parfümök|Paris Hilton - A híres hotelmágnás Conrad Hilton ükunokája Paris Hilton, aki ismerté vált a botrányiról, melyekkel nagy előszeretettel foglalkoztak a bulvárlapok, reprezentálja a modern hírességeket, akik főleg a vitatott életstílusuk révén váltak híressé. Paris Hilton 1981. február 17. - én született az USA - ban, már gyerekkorától elkezdett modellkedni. Mint színésznő szerepet kapott több filmben, de az amerikai közönség a reality show - ban való szerepléséről ismeri. Énekel, könyvet ír. 2004 - ben megjelenik az első parfümje, melyet a Parlux Fragnances gyártott. Eredetileg, csak egy kis kiadás készült, de a nagy keresletnek hála, többet is legyártottak belőle. Éppen ennek a parfümöknek hála, 47% - kal megnőtt a Parlux termékek forgalma is. Parlux ennek a hatalmas sikernek következményeként kiadhatott férfi parfümöket is. 2007 - ben Paris Hilton megjelent az új illattal a Can Can - nal. Szintén ismertek a női Fairy Dust vagy a Siren parfümök a 2009 - es évből.

Értékelés Paris Hilton Can Can1