Pàris à la plus belle Exquisite WoodinessEau de Parfum hölgyeknek

Pàris à la plus belle Exquisite Woodiness Eau de Parfum hölgyeknek
Pàris à la plus belle Exquisite Woodiness Eau de Parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
80 ml
31 000Ft

Kód: ACE00300 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2020. 10. 29.
Személyes átvétel
csütörtök 2020. 10. 29.

Pàris à la plus belle Exquisite Woodiness parfüm leírása
Összetétel

A titokzatos, mágikus és érzéki szépség megtestesülése ez a fás illat. A Pàris à la plus belle Exquisite Woodiness Oud & Bourbon Vanilla Eau de Parfum a vanília és az oud illatával kalandok átélésére és titkok leleplezésére ösztönöz.

  • melengető, keleties-fás illat
  • gazdag és egzotikus
  • esti alkalmakra ideális illat

Az illat összetétele
A vanília és a szantálfa vonzó kombinációja egzotikus fátyollal vonja be a bőrt. Az érzéki akkordokat agarfa, másként oud, az arab parfümök hagyományos alkotóelemének akkordjai egészítik ki. Ezt a mély kompozíciót a mandarin és bergamott sziporkázó jegyei ellensúlyozzák, valamint a frézia és ibolya virágos akkordjai olyan selymességet adnak az illatnak, melyet mindenképpen meg akar majd érinteni.

Az illat története
Az a nő, aki szereti az Exquisite Woodiness illatát, kíváncsi és kalandokra nyitott. Nem fél attól, hogy csak úgy összepakoljon és hallgasson az egzotikum hívására. Semmi sem állítja meg abban, hogy áttáncolja az éjszakát, vagy reggelig a város feletti csillagokat figyelje. Hűvös éjszakákon színes szövésű kasmírsálba burkolózik. Matilde Bijaoui parfümőr az alkotásáról azt mondja, hogy az azoknak a kontrasztoknak az illata, melyek a frézia frissessége és a vanília és oud melegsége között rezegnek.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, frézia
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
oud, ibolya, nektarin
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
szantálfa, Bourbon vanília
Az illat fajtája
orientális, virágos, fás

Értékelés Pàris à la plus belle Exquisite Woodiness