Parfums De Marly Sedburyeau de parfum hölgyeknek

1×
Parfums De Marly Sedbury eau de parfum hölgyeknek
Parfums De Marly Sedbury eau de parfum hölgyeknek
69 400Ft

Spóroljon 24%
75 ml
52 700Ft

Kód: PDM0074 | Több mint 5 db a raktáron
1

Kosárba téve

Parfums De Marly Sedbury eau de parfum hölgyeknek
| 1 db | 52 700Ft
Ajándék az Ön számára
Vásároljon Parfums De Marly termékeket legalább 57 500 Ft értékben és egy női vagy férfi pénztárcát választhat ajándékként a kosarában.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
péntek 2019. 09. 20.
Személyes átvétel
péntek 2019. 09. 20.

Parfums De Marly Sedbury parfüm leírása

A Parfums De Marly Sedbury parfüm egy olyan nem mindennapi, tökéletes modern illat, amely Önnek egy összetéveszthetetlen karizmát kölcsönöz, és támogatja céljai megvalósításában.

  • virágos illat
  • érzéki nőnek
  • általános viseletre, de különleges alkalmakra is

Összetétel

Fej
bergamott, levendula, mandarin, zsálya
Szív
jázmin, nőszirom, tubarózsa
Alap
benzoin, borostyán, pacsuli, vanília, vetiverfű
Az illat fajtája
chypre, virágos

Parfums De Marly a márkáról

A Parfums de Marly niche luxusparfümök születését az illatok iránti rajongásáról ismert XV. Lajos uralkodásának időszaka ihlette. Főleg az extravagáns, gazdag összetételű és nagy intenzitású parfümöket kedvelte. Minden nap másik illatot követelt a szobájába, udvarának illatozó szökőkútjai pedig messze földön híresek voltak.

A Parfums de Marly parfümök életre keltik Château de Marly gazdag vendégségeinek és ünnepségeinek szellemét, melyeket a királyi udvar tagjai számára, illetve a magas rangú külföldi vendégek szórakoztatására rendeztek itt. A becsületes kézműves parfümkészítés hagyományaihoz való visszatérésen kívül a Parfums de Marly márka a lóverseny előtt is tiszteleg. XV. Lajos mélységesen rajongott ugyanis a lovakért. A parfümök mindegyike a francia udvarban felfedezett egy-egy különleges ló nevét és karakterét viseli. Így megszagolhatja például Parfums de Marly Herod, Oajan vagy Pegasus illatát.

Valamennyi Parfums de Marly parfüm mélyén ott rejlik a francia történelem varázsa. Merüljön el a legkiválóbb minőségű alapanyagok gazdag eszenciájában, melyeket a parfümkészítés 18. századi aranykorában használtak.

Értékelés Parfums De Marly Sedbury

5.0
1
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás