Parfums De Marly Cassili Eau de Parfum hölgyeknek

Parfums De Marly Cassili Eau de Parfum hölgyeknek
Parfums De Marly Cassili Eau de Parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
75 ml
70 290Ft

93 720Ft / 100 ml, áfával
Kód: PDM00573 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 03. 08.
Személyes átvétel
szombat 2021. 03. 06.

Parfums De Marly Cassili parfüm leírása
Összetétel

Ellenállhatatlan, ínycsiklandozó kombinációja a lédús gyümölcsöknek és a pasztell virágoknak, egy kis vaníliával és fás tónusokkal bolondítva.  Parfums De Marly Cassilia eau de parfum hölgyeknek mindenkit magával csábít. Örömteli, kifinomult és kitűnik a tömegből, akárcsak viselője.

  • virágos-gyümölcsös illat
  • melegebb hónapokra
  • nappali viseletre

Illat összetétele:
Már az első pillanattól kezdve kellemes virágos tónusokkal csábít a Cassili illata. A fehér virágokat az érzéki bolgár rózsa és a lédús piros ribizli egészíti ki. Az illat szívében jól érezhető a szilva, mimóza és a frangipáni. Legtovább bőrén az értékes szantálfa, édes vanília és a tonkabab illata fog megmaradni.

Illat története:
A De Marly parfümház minőségi, igazán luxusos parfümökről híres. Ebbe a kategóriába tartozik a 2019-ben megjelent Cassili illat is. Vidám, frissítő virágos illatkompozícióját az ikonikus formájú sárga flakon is jól tükrözi.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
ribizli, virágos tónusok, bolgár rózsa
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
frangipáni, szilva, mimóza, petalia
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
vanília, szantálfa, tonkabab
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Parfums De Marly a márkáról

A Parfums de Marly niche luxusparfümök születését az illatok iránti rajongásáról ismert XV. Lajos uralkodásának időszaka ihlette. Főleg az extravagáns, gazdag összetételű és nagy intenzitású parfümöket kedvelte. Minden nap másik illatot követelt a szobájába, udvarának illatozó szökőkútjai pedig messze földön híresek voltak.

A Parfums de Marly parfümök életre keltik Château de Marly gazdag vendégségeinek és ünnepségeinek szellemét, melyeket a királyi udvar tagjai számára, illetve a magas rangú külföldi vendégek szórakoztatására rendeztek itt. A becsületes kézműves parfümkészítés hagyományaihoz való visszatérésen kívül a Parfums de Marly márka a lóverseny előtt is tiszteleg. XV. Lajos mélységesen rajongott ugyanis a lovakért. A parfümök mindegyike a francia udvarban felfedezett egy-egy különleges ló nevét és karakterét viseli. Így megszagolhatja például Parfums de Marly Herod, Oajan vagy Pegasus illatát.

Valamennyi Parfums de Marly parfüm mélyén ott rejlik a francia történelem varázsa. Merüljön el a legkiválóbb minőségű alapanyagok gazdag eszenciájában, melyeket a parfümkészítés 18. századi aranykorában használtak.

Értékelés Parfums De Marly Cassili