Parfums De Marly Oajan Royal Essence Eau de Parfum unisex

6×
Parfums De Marly Oajan Royal Essence Eau de Parfum unisex
Parfums De Marly Oajan Royal Essence Eau de Parfum unisex
Ingyenes kiszállítás
125 ml
71 590Ft

57 272,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: PDM0060 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 08. 03.
Személyes átvétel
kedd 2021. 08. 03.

Leírás Parfums De Marly Oajan Royal Essence
Összetétel

Orientális, gazdag luxusos illat férfiaknak és nőknek egyaránt. A Parfums De Marly Oajan eau de parfum téged is elcsábít. Oajan csodálatosan ötvözi a meleg fűszeres és balzsamos tónusokat egy megismételhetetlen kombinációban.Titokzatos és csábító, akárcsak viselője.

  • nappali viseletre hidegebb hónapokban
  • unisex - férfiak és nők számára
  • orientális illat

Illat összetétele
A Parfums De Marly Oajan illatkompozíció első tónusaiban a fahéj, méz és virágok jelennek meg. A benzoin, labdanum, borostyán és az ámbra illata társul hozzájuk az eau de parfum szívében. Az alapot a patchouli és pézsma képzi, édesen csábító vanília és tonkabab kiegészítésével. Tökéletes kombinációja a fűszeres és balzsamos akkordoknak a méz, a fahéj és a vanília csodálatos, kissé édes és ínyenc ízeivel.

Illat története
Felejthetetlen, önbizalmat növelő és igazán kellemes Oajan illatot szinte bármikor viselheti. Leginkább a hidegebb hónapokba érvényesül az illata. Akárcsak a többi De Marly illat az Oajan is kivételes összetevőkből készült niche illat. Luxusos összetételét tökéletesen egészíti ki a masszív fekete flakon, amelyet gyönyörű arany kupak díszít.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
fahéj, illatvirág, méz
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
labdanum, ámbra, benzoin
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
vanília, pacsuli, pézsma, tonkabab
Az illat fajtája
orientális

Parfums De Marly a márkáról

A Parfums de Marly niche luxusparfümök születését az illatok iránti rajongásáról ismert XV. Lajos uralkodásának időszaka ihlette. Főleg az extravagáns, gazdag összetételű és nagy intenzitású parfümöket kedvelte. Minden nap másik illatot követelt a szobájába, udvarának illatozó szökőkútjai pedig messze földön híresek voltak.

A Parfums de Marly parfümök életre keltik Château de Marly gazdag vendégségeinek és ünnepségeinek szellemét, melyeket a királyi udvar tagjai számára, illetve a magas rangú külföldi vendégek szórakoztatására rendeztek itt. A becsületes kézműves parfümkészítés hagyományaihoz való visszatérésen kívül a Parfums de Marly márka a lóverseny előtt is tiszteleg. XV. Lajos mélységesen rajongott ugyanis a lovakért. A parfümök mindegyike a francia udvarban felfedezett egy-egy különleges ló nevét és karakterét viseli. Így megszagolhatja például Parfums de Marly Herod, Oajan vagy Pegasus illatát.

Valamennyi Parfums de Marly parfüm mélyén ott rejlik a francia történelem varázsa. Merüljön el a legkiválóbb minőségű alapanyagok gazdag eszenciájában, melyeket a parfümkészítés 18. századi aranykorában használtak.

Értékelés Parfums De Marly Oajan Royal Essence6