Parfums De Marly Layton Royal EssenceEau de Parfum unisex

8×
Parfums De Marly Layton Royal Essence Eau de Parfum unisex
Parfums De Marly Layton Royal Essence Eau de Parfum unisex
Ingyenes kiszállítás
125 ml
63 990Ft

Kód: PDM0157 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Most minden rendelést ingyenesen szállítunk.
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 12. 08.
Személyes átvétel
hétfő 2020. 12. 07.

Parfums De Marly Layton Royal Essence parfüm leírása
Összetétel

A Parfums de Marly Layton Royal Essence parfümvíz a Versailles-i uralkodók udvartartására jellemző lenyűgöző luxust idézi meg. Az ünnepi, könnyed és igen előkelő hangulatot hölgyek és urak egyaránt élvezhetik, az parfümvíz ugyanis unisex.

  • franciás hangulat
  • elegáns, gyümölcsös jegyek
  • nőknek és férfinak egyaránt

Az illat összetétele
Az illat friss és ünnepélyes gyümölcsökkel, elsősorban bergamottal indít, amelyet hamarosan lágy levendula és illatozó muskátli követ. A lovagias szívben még az ibolya és jázmin is megjelenik.  A fás, meleg, gazdag alapillatot végül egy váratlan összetevő, a karamellizált kávé illata teszi egészen egyedivé.

Az illat története
A 2009-ben alapított Parfums de Marly parfümház csúcskategóriás termékei számára a 18. századi francia királyi udvar által képviselt határtalan luxus, a Versailles-i palota, a csodálatos királyi kertek jelentik a fő inspirációt. A Parfums De Marly illatai ugyanakkor a kifinomult modern életérzés kifejeződései is. Az elegáns sötétkék üvegben rejlő Layton Royale Essence-t Hamid Merati-Kashani parfümőr komponálta

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
alma, bergamott, levendula, mandarin-narancs aroma
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
gólyaorr, ibolya, jázmin
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
bors, pacsuli, guajakfa, szantálfa, kardamon, vanília
Az illat fajtája
orientális, virágos

Parfums De Marly a márkáról

A Parfums de Marly niche luxusparfümök születését az illatok iránti rajongásáról ismert XV. Lajos uralkodásának időszaka ihlette. Főleg az extravagáns, gazdag összetételű és nagy intenzitású parfümöket kedvelte. Minden nap másik illatot követelt a szobájába, udvarának illatozó szökőkútjai pedig messze földön híresek voltak.

A Parfums de Marly parfümök életre keltik Château de Marly gazdag vendégségeinek és ünnepségeinek szellemét, melyeket a királyi udvar tagjai számára, illetve a magas rangú külföldi vendégek szórakoztatására rendeztek itt. A becsületes kézműves parfümkészítés hagyományaihoz való visszatérésen kívül a Parfums de Marly márka a lóverseny előtt is tiszteleg. XV. Lajos mélységesen rajongott ugyanis a lovakért. A parfümök mindegyike a francia udvarban felfedezett egy-egy különleges ló nevét és karakterét viseli. Így megszagolhatja például Parfums de Marly Herod, Oajan vagy Pegasus illatát.

Valamennyi Parfums de Marly parfüm mélyén ott rejlik a francia történelem varázsa. Merüljön el a legkiválóbb minőségű alapanyagok gazdag eszenciájában, melyeket a parfümkészítés 18. századi aranykorában használtak.

Értékelés Parfums De Marly Layton Royal Essence8