Parfums De MarlyLayton Royal Essence Eau de Parfum unisex

12×
Parfums De Marly Layton Royal Essence Eau de Parfum unisex
Parfums De Marly Layton Royal Essence Eau de Parfum unisex
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
60 190Ft

Spóroljon 10%
75 ml
54 170Ft

Raktáron | 72 226,67Ft / 100 ml, áfával | Kód: PDM0158
1
Express One Hungary
péntek 2021. 12. 10.
Személyes átvétel
vasárnap 2021. 12. 12.

A Parfums de Marly Layton Royal Essence parfümvíz a Versailles-i uralkodók udvartartására jellemző lenyűgöző luxust idézi meg. Az ünnepi, könnyed és igen előkelő hangulatot hölgyek és urak egyaránt élvezhetik, az parfümvíz ugyanis unisex.

  • franciás hangulat
  • elegáns, gyümölcsös jegyek
  • nőknek és férfinak egyaránt

Az illat összetétele
Az illat friss és ünnepélyes gyümölcsökkel, elsősorban bergamottal indít, amelyet hamarosan lágy levendula és illatozó muskátli követ. A lovagias szívben még az ibolya és jázmin is megjelenik.  A fás, meleg, gazdag alapillatot végül egy váratlan összetevő, a karamellizált kávé illata teszi egészen egyedivé.

Az illat története
A 2009-ben alapított Parfums de Marly parfümház csúcskategóriás termékei számára a 18. századi francia királyi udvar által képviselt határtalan luxus, a Versailles-i palota, a csodálatos királyi kertek jelentik a fő inspirációt. A Parfums De Marly illatai ugyanakkor a kifinomult modern életérzés kifejeződései is. Az elegáns sötétkék üvegben rejlő Layton Royale Essence-t Hamid Merati-Kashani parfümőr komponálta

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, alma
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
ibolya, jázmin
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fekete bors, vanília
Az illat fajtája
orientális, virágos

A Parfums de Marly niche luxusparfümök születését az illatok iránti rajongásáról ismert XV. Lajos uralkodásának időszaka ihlette. Főleg az extravagáns, gazdag összetételű és nagy intenzitású parfümöket kedvelte. Minden nap másik illatot követelt a szobájába, udvarának illatozó szökőkútjai pedig messze földön híresek voltak.

A Parfums de Marly parfümök életre keltik Château de Marly gazdag vendégségeinek és ünnepségeinek szellemét, melyeket a királyi udvar tagjai számára, illetve a magas rangú külföldi vendégek szórakoztatására rendeztek itt. A becsületes kézműves parfümkészítés hagyományaihoz való visszatérésen kívül a Parfums de Marly márka a lóverseny előtt is tiszteleg. XV. Lajos mélységesen rajongott ugyanis a lovakért. A parfümök mindegyike a francia udvarban felfedezett egy-egy különleges ló nevét és karakterét viseli. Így megszagolhatja például Parfums de Marly Herod, Oajan vagy Pegasus illatát.

Valamennyi Parfums de Marly parfüm mélyén ott rejlik a francia történelem varázsa. Merüljön el a legkiválóbb minőségű alapanyagok gazdag eszenciájában, melyeket a parfümkészítés 18. századi aranykorában használtak.