Parfums De Marly Ispazon Royal Essence

eau de parfum uraknak 1,2 ml

Parfums De Marly Ispazon Royal Essence eau de parfum uraknak 1,2 ml
Parfums De Marly Ispazon Royal Essence eau de parfum uraknak 1,2 ml
1,2 ml

Kód: PDM0258 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Parfums De Marly Ispazon Royal Essence
1,2 ml

Parfums De Marly Ispazon Royal Essence parfüm leírása

Az egyedülálló Parfums De Marly Ispazon Royal Essence parfüm a luxus és az előkelőség megtestesítője. Kényeztesse el magát ezzel az illattal, amely által bármely társaságban tökéletesen egyedi lesz!

  • modern magabiztos férfinak
  • általános viseletre, de különleges alkalmakra is

Összetétel

Fej
babérlevél, citrom, kakukkfű, limett, narancs
Szív
cédrus, gyöngyvirág
Alap
borostyán, pézsma, vanília
Az illat fajtája
fás, orientális

Parfums De Marly a márkáról

A Parfums de Marly niche luxusparfümök születését az illatok iránti rajongásáról ismert XV. Lajos uralkodásának időszaka ihlette. Főleg az extravagáns, gazdag összetételű és nagy intenzitású parfümöket kedvelte. Minden nap másik illatot követelt a szobájába, udvarának illatozó szökőkútjai pedig messze földön híresek voltak.

A Parfums de Marly parfümök életre keltik Château de Marly gazdag vendégségeinek és ünnepségeinek szellemét, melyeket a királyi udvar tagjai számára, illetve a magas rangú külföldi vendégek szórakoztatására rendeztek itt. A becsületes kézműves parfümkészítés hagyományaihoz való visszatérésen kívül a Parfums de Marly márka a lóverseny előtt is tiszteleg. XV. Lajos mélységesen rajongott ugyanis a lovakért. A parfümök mindegyike a francia udvarban felfedezett egy-egy különleges ló nevét és karakterét viseli. Így megszagolhatja például Parfums de Marly Herod, Oajan vagy Pegasus illatát.

Valamennyi Parfums de Marly parfüm mélyén ott rejlik a francia történelem varázsa. Merüljön el a legkiválóbb minőségű alapanyagok gazdag eszenciájában, melyeket a parfümkészítés 18. századi aranykorában használtak.

Értékelés Parfums De Marly Ispazon Royal Essence

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!