Parfums De Marly Delina Royal Essence ExclusifEau de Parfum hölgyeknek

4×
Parfums De Marly Delina Royal Essence Exclusif Eau de Parfum hölgyeknek
Parfums De Marly Delina Royal Essence Exclusif Eau de Parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
75 ml
70 110Ft

Kód: PDM00324 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Most minden rendelést ingyenesen szállítunk.
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 12. 08.
Személyes átvétel
hétfő 2020. 12. 07.

Parfums De Marly Delina Royal Essence Exclusif parfüm leírása
Összetétel

Ha igazán különleges, és fényűző parfümöt keres, akkor megtalálta. Romantikus exkluzív flakon és gyengéd virágos illat.  A különleges Parfums De Marly Delina Royal Essence Exclusif parfüm egy olyan tiszta női illat, melynek köszönhetően kitűnik a viselője a tömegből bármilyen társaságban.

  • egész napos viseletre
  • keleties illat
  • romantikus nőnek

Illat összetétele
Az illat fejét a lédús őszibarack, barack és az egzotikus licsi alkossa. A bergamott, körte, illatok után a romantikus török rózsát lehet felfedezni az illatban, amely gyorsan áttér a fás, hidegebb, borostyán és vanília illatokba. Magában foglalja az orientális illatok rejtélyeket, fényűző csábítással és erőteljes érzéki töltéssel.

Illat története
 A De Marly parfümház mindig gondolt a tökéletes csomagolásra. Igazi high-end márka, amely illatai jellegzetesek és ikonikusak. A Delina Exclusif Eau de Toilette illatot Quentin Bisch alkotta és 2018-ban ismerhettük meg. A romantikus bojtokkal díszített rózsaszín flakon kitűnik a hagyományos flakonok között.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
licsi, bergamott, körte, grapefruit
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
damaszkuszi rózsa, tömjén, vetiverfű, petalia
Az illat fajtája
virágos

Parfums De Marly a márkáról

A Parfums de Marly niche luxusparfümök születését az illatok iránti rajongásáról ismert XV. Lajos uralkodásának időszaka ihlette. Főleg az extravagáns, gazdag összetételű és nagy intenzitású parfümöket kedvelte. Minden nap másik illatot követelt a szobájába, udvarának illatozó szökőkútjai pedig messze földön híresek voltak.

A Parfums de Marly parfümök életre keltik Château de Marly gazdag vendégségeinek és ünnepségeinek szellemét, melyeket a királyi udvar tagjai számára, illetve a magas rangú külföldi vendégek szórakoztatására rendeztek itt. A becsületes kézműves parfümkészítés hagyományaihoz való visszatérésen kívül a Parfums de Marly márka a lóverseny előtt is tiszteleg. XV. Lajos mélységesen rajongott ugyanis a lovakért. A parfümök mindegyike a francia udvarban felfedezett egy-egy különleges ló nevét és karakterét viseli. Így megszagolhatja például Parfums de Marly Herod, Oajan vagy Pegasus illatát.

Valamennyi Parfums de Marly parfüm mélyén ott rejlik a francia történelem varázsa. Merüljön el a legkiválóbb minőségű alapanyagok gazdag eszenciájában, melyeket a parfümkészítés 18. századi aranykorában használtak.

Értékelés Parfums De Marly Delina Royal Essence Exclusif4