Parfums De MarlyDarcy Royal Essence Eau de Parfum hölgyeknek

Parfums De Marly Darcy Royal Essence Eau de Parfum hölgyeknek
Parfums De Marly Darcy Royal Essence Eau de Parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
78 100Ft

Spóroljon 10%
75 ml
70 290Ft

Több mint 5 db a raktáron | 93 720,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: PDM0073
1
Express One Hungary
péntek 2021. 12. 10.
Személyes átvétel
vasárnap 2021. 12. 12.

Nőies, érzéki, virágos illatot rejt flakonjában a Parfums De Marly Darcy Royal Essence Eau de Parfum hölgyeknek. Elegáns, feltűnő, mégsem tolakodó. Ideális viselet különleges alkalmakra és a mindennapokra is. Virágos illata garantáltan elvarázsolja, nem csak viselőjét.

Tulajdonságok:

  • egésznapos viseletre
  • érzéki nőknek
  • virágos illat

Illat összetétele:
Igazán frissítő egzotikus tónusokkal indít a De MArly Darcy Royal Essence illata. Ügyesen keveredik a citrusos narancs és citrom illata, amely könnyedén tér át a virágos szívbe. A romantikus rózsa és a gyengéd jázmin az elegancia fátylába burkol. Az alap illatok édeskések, pézsmával, pacsulival és az érzéki cédrusfával keverednek.

Illat története:
Minőségi és érzéki parfümökről ismerhetjük a Parfums De Marly parfüm házat. Ez a 2014-ben megjelent Darcy Royal Essence illatánál sincs másként. Királyi minőség, luxus és elegancia amit az arany flakon is jól tükröz. Formájában nem tér el a többi illattó, és ezt a flakont is fekete rojtok díszítik.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
citrom, narancs, citrusok
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
jázmin, rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, cukorka, pézsma, pacsuli
Az illat fajtája
virágos

A Parfums de Marly niche luxusparfümök születését az illatok iránti rajongásáról ismert XV. Lajos uralkodásának időszaka ihlette. Főleg az extravagáns, gazdag összetételű és nagy intenzitású parfümöket kedvelte. Minden nap másik illatot követelt a szobájába, udvarának illatozó szökőkútjai pedig messze földön híresek voltak.

A Parfums de Marly parfümök életre keltik Château de Marly gazdag vendégségeinek és ünnepségeinek szellemét, melyeket a királyi udvar tagjai számára, illetve a magas rangú külföldi vendégek szórakoztatására rendeztek itt. A becsületes kézműves parfümkészítés hagyományaihoz való visszatérésen kívül a Parfums de Marly márka a lóverseny előtt is tiszteleg. XV. Lajos mélységesen rajongott ugyanis a lovakért. A parfümök mindegyike a francia udvarban felfedezett egy-egy különleges ló nevét és karakterét viseli. Így megszagolhatja például Parfums de Marly Herod, Oajan vagy Pegasus illatát.

Valamennyi Parfums de Marly parfüm mélyén ott rejlik a francia történelem varázsa. Merüljön el a legkiválóbb minőségű alapanyagok gazdag eszenciájában, melyeket a parfümkészítés 18. századi aranykorában használtak.