Parfums Café Café Intenso Rose Eau de Toilette hölgyeknek

Parfums Café Café Intenso Rose Eau de Toilette hölgyeknek
Parfums Café Café Intenso Rose Eau de Toilette hölgyeknek
Kiárusítás
100 ml
3 050Ft

3 050Ft / 100 ml, áfával
Kód: CFE0091 | Több mint 5 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 03. 09.
Személyes átvétel
kedd 2021. 03. 09.

Parfums Café Café Intenso Rose parfüm leírása
Összetétel

Azt, hogy milyen csábító tud lenni a kelet illata az Parfums Café Café Intenso Rose eau de toilette tárja fel Önnek. Amit sugároz, az a titokzatosság és egy cseppnyi rejtély, és ezáltal szinte azonnal felkelti az Ön és környezete érdeklődését.

  • keleties illat
  • virágos illat
  • a 21. századbeli modern nőknek
  • mindennapos viseletre alkalmas illat

Összetétel

Az illat fajtája
továbbiak

Parfums Café a márkáról

A Parfums Café márka illatai különösen a melengető, keleties érintésük révén kivételesek, amely a relaxálás, a kényelem és a jó hangulat pillanatát nyújtja Önnek. Ez a nagyon vonzó és lenyűgöző illat mindenkire nagy hatást tesz, aki megérzi.

A Parfums Café parfümök szokatlan illatuk mellett, képesek az első látásra is megragadni, mégpedig érdekesen alakított, a kávébab vonalaival ihletett üvegcséikkel.

A Parfums Café márkát 1978-ban alapították, s azóta olyan keleti illatok egyedülálló kollekcióját hozta létre, amelyek világszerte lelkes rajongókkal bírnak. A Parfums Café illatok a maximális kreativitás, eredetiség, ötletesség és egyben játékosság megtestesítői.

A Parfums Café parfümjeit mintha csak azokra az elegáns emberekre szabták volna, akik minőséget és jellegzetes, a Kelet elemeit tartalmazó illatokat keresnek.

Értékelés Parfums Café Café Intenso Rose