Ugrás a fő tartalomhoz
Paese
Paese

A lengyel PAESE kozmetikai márka egyesíti a sminket a bőrápolással. A minimalista csomagolású dekorkozmetikumok megerősítik, hogy a sminkeltávolítással a szépség nem véget ér, hanem elkezdődik – és az ápoló sminknek köszönhetően a bőr mindig szép és életerős lehet. A gyártó a természetből merített ihletet, és küldetésének tekinti, hogy a sminkelést az önmagunkra való odafigyelés értékes idejévé tegye – egy kellemes, csak magunknak szentelt pillanattá. 

A PAESE termékek a márka saját gyártóüzemében és laboratóriumában születnek Lengyelországban. A modern kozmetikumok összetételében értékes olajokat, növényi kivonatokat és rendkívül hatékony természetes anyagokat talál, amelyek gondoskodnak a friss és egészséges megjelenésű bőrről. A termékek hatását ráadásul rendszeresen jóváhagyják a független tudományos intézetek által végzett kutatások.

Mi a különleges a PAESE Nanorevit innovatív sminkben? Nanoszerkezetbe zárt ribizliolajat tartalmaz, tele omega-3 zsírsavakkal, antioxidánsokkal és vitaminokkal. A technológiának köszönhetően az anyagok mélyen behatolnak a bőrbe, így a smink a fedés mellett táplál és hidratál is. A smink utáni végső megjelenést tökéletesen rögzíti a legkeresettebb PAESE könnyű vegán púder, a Puff Cloud gyapotmagolajjal, C- és E-vitaminnal. Még egy lépés van hátra a tökéletes megjelenéshez – a PAESE Eyegasm ápoló és tápláló szempillaspirál szempillanövesztő peptidekkel.


Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: PAE1557