Paco Rabanne XS pour Homme (2018) Eau de Toilette uraknak

Paco Rabanne XS pour Homme (2018) Eau de Toilette uraknak
Paco Rabanne XS pour Homme (2018) Eau de Toilette uraknak
100 ml
26 050Ft

26 050,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: PAR08668 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 21 000 Ft értékben parfümöt és a kosarában egy 5 ml-es újratölthető parfümszórót választhat ajándékkent kedvenc illatának.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 06. 15.
Személyes átvétel
kedd 2021. 06. 15.

Leírás Paco Rabanne XS pour Homme (2018)
Összetétel

Tapasztalja meg az egyetlen üvegcsében rejlő, érzéki illatrobbanást. Erre a nem hétköznapi élményre csábítja a Paco Rabanne XS pour Homme férfi Eau de Toilette (2018), mely fenségesen egyesíti az üde és földes illatjegyeket minden vakmerő férfihoz illő, tökéletes eredménnyé.

  • aromás, fás illat
  • minden modern férfinak
  • az átlagos napokra és különleges pillanatokhoz is illik

Az illat összetétele
A vad menta, bergamott és citrom választékos illatjegyei először gyengéden megcsiklandozzák a csillósejtjeit. Nem sokkal ezután csatlakoznak hozzájuk a borókabogyó kardamommal és gerániummal kombinált akkordjai. Végül pedig az egész élményt a rozmaring, tölgymoha és a szantálfa esszenciája zárja, melyek a Paco Rabanne XS pour Homme (2018) felvitele után még sokáig önnel maradnak.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
citrom, menta, bergamott
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
borókabogyó, koriander, gólyaorr
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
tölgymoha, szantálfa, rozmaring
Az illat fajtája
aromás, fás

Paco Rabanne a márkáról

A Paco Rabanne parfümökben a fényűzésre, minőségre és az intelligens extravaganciára helyeződik a hangsúly. A jellegzetesen egyedi üvegcsékben rejtőző illatkompozíciók ugyanolyan eredetiek, mint a nekik nevet adó divattervező élete és alkotásai.

Paco Rabanne valójában álnév, ami meghozta Francisco Rabaneda Cuervo sikerét. A spanyol születésű művész Franciaországban nőtt fel, és mielőtt 1966-ban megalapította saját márkáját, több párizsi divatházban is tevékenykedett. Szokatlan anyagokból készülő eklektikus modelljei hamar felhívták magukra a figyelmet, és megnyitották a márka előtt a világba vezető utat.

Már 3 évvel az alapítás után bemutatásra került az első Paco Rabanne parfüm, amit azóta több tucat női és férfi illat követett. Az eredetileg zömében virágos eszenciákat fokozatosan az illatok híres báját és szexepiljét meghatározó fás és fűszeres összetevők egészítették ki. Ez a jellegzetesség a ma már valóban legendás Paco Rabanne 1 Million illatában is kétség kívül megjelenik.

Értékelés Paco Rabanne XS pour Homme (2018)