Paco Rabanne Ultraviolet Maneau de toilette uraknak

6×
Paco Rabanne Ultraviolet Man eau de toilette uraknak
Paco Rabanne Ultraviolet Man eau de toilette uraknak
100 ml
20 240Ft

Kód: PAR0052 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2020. 06. 04.
Személyes átvétel
csütörtök 2020. 06. 04.

Paco Rabanne Ultraviolet Man parfüm leírása
Összetétel

A Paco Rabanne Ultraviolet Man férfi Eau de Toilette a fény és az árnyék között félúton született. Engedje, hogy érzékei alámerüljenek a bors, a menta és a pacsuli földes jegyeibe, és fedezze fel, milyen lenyűgöző lehet egy igazi férfias illat. 

  • aromás, fás illat
  • az izgalomra vágyó, modern férfiaknak
  • mindennapi és különleges pillanatokhoz is illik

Az illat összetétele
A Paco Rabanne Ultraviolet Man fejillatában a jól ismert, gyógynövényes kompozíció vonja magára a figyelmet, amelyben biztosan megérzi a friss mentát és a koriandert. Néhány perc után a fekete bors és a hangsúlyos ámbra csatlakozik hozzájuk, hogy az érzéki élményt végül egy harmonikus páros, a tölgyfamoha és a földes pacsuli teljesítse be.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
menta, koriander
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
fekete bors, ámbra
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, tölgymoha
Az illat fajtája
aromás, fás

Paco Rabanne a márkáról

A Paco Rabanne parfümökben a fényűzésre, minőségre és az intelligens extravaganciára helyeződik a hangsúly. A jellegzetesen egyedi üvegcsékben rejtőző illatkompozíciók ugyanolyan eredetiek, mint a nekik nevet adó divattervező élete és alkotásai.

Paco Rabanne valójában álnév, ami meghozta Francisco Rabaneda Cuervo sikerét. A spanyol születésű művész Franciaországban nőtt fel, és mielőtt 1966-ban megalapította saját márkáját, több párizsi divatházban is tevékenykedett. Szokatlan anyagokból készülő eklektikus modelljei hamar felhívták magukra a figyelmet, és megnyitották a márka előtt a világba vezető utat.

Már 3 évvel az alapítás után bemutatásra került az első Paco Rabanne parfüm, amit azóta több tucat női és férfi illat követett. Az eredetileg zömében virágos eszenciákat fokozatosan az illatok híres báját és szexepiljét meghatározó fás és fűszeres összetevők egészítették ki. Ez a jellegzetesség a ma már valóban legendás Paco Rabanne 1 Million illatában is kétség kívül megjelenik.

Értékelés Paco Rabanne Ultraviolet Man