Paco Rabanne Pure XS NightEau de Parfum uraknak

7×
Paco Rabanne Pure XS Night Eau de Parfum uraknak
Paco Rabanne Pure XS Night Eau de Parfum uraknak
Ingyenes kiszállítás
100 ml
24 620Ft

Kód: PAR11643 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon parfümöt vagy szettet a Paco Rabanne, Carolina Herrera vagy Jean Paul Gaultier márkáktól, és a kosarában választhat egy miniatűr parfümöt ajándékként.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
hétfő 2020. 12. 07.
Személyes átvétel
szombat 2020. 12. 05.

Paco Rabanne Pure XS Night parfüm leírása
Összetétel

A Paco Rabanne Pure XS Night Eau de Parfum azonnal életre kelti a vágyat, és felvillanyozza az érzékeket. Emelje ki természetes érzékiségét, sármját és lezserségét, melyekkel mindig elragadtatást vált ki, és eléri, amire vágyik. Ugyanis ez az intenzív illat teljesen felszabadítja azt a vágyat, hogy kipróbálja, milyen is a tűzzel játszani.

  • fűszeres-keleties illat
  • fékezhetetlen férfiaknak
  • nappal és este is viselhető

Az illat összetétele
A teljes, tüzesen egzotikus kompozíciót a csípős és hűs jegyek kettőssége jellemzi. A Paco Rabanne Pure XS Night fejillatában a ginzeng afrodiziákum jegyei az erős gyömbérrel elegyednek. Az érzékeket elkábító nyitányt kis idő után a kakaó, fahéj és vanília gurmand társulása váltja, mely játékba kezd az önben égő belső tűzzel. Az Eau de Parfum a karamell édes akkordjaival erősít, amit ugyanakkor kellemesen kesernyés mirhával ellensúlyoz.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
gyömbér, ginszeng
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
fahéj, kakaó, vanília
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
mirha, karamell
Az illat fajtája
orientális, fűszeres

Paco Rabanne a márkáról

A Paco Rabanne parfümökben a fényűzésre, minőségre és az intelligens extravaganciára helyeződik a hangsúly. A jellegzetesen egyedi üvegcsékben rejtőző illatkompozíciók ugyanolyan eredetiek, mint a nekik nevet adó divattervező élete és alkotásai.

Paco Rabanne valójában álnév, ami meghozta Francisco Rabaneda Cuervo sikerét. A spanyol születésű művész Franciaországban nőtt fel, és mielőtt 1966-ban megalapította saját márkáját, több párizsi divatházban is tevékenykedett. Szokatlan anyagokból készülő eklektikus modelljei hamar felhívták magukra a figyelmet, és megnyitották a márka előtt a világba vezető utat.

Már 3 évvel az alapítás után bemutatásra került az első Paco Rabanne parfüm, amit azóta több tucat női és férfi illat követett. Az eredetileg zömében virágos eszenciákat fokozatosan az illatok híres báját és szexepiljét meghatározó fás és fűszeres összetevők egészítették ki. Ez a jellegzetesség a ma már valóban legendás Paco Rabanne 1 Million illatában is kétség kívül megjelenik.

Értékelés Paco Rabanne Pure XS Night7