Paco Rabanne Pure XS Nighteau de parfum uraknak

2×
Paco Rabanne Pure XS Night eau de parfum uraknak
Paco Rabanne Pure XS Night eau de parfum uraknak
Ingyenes kiszállítás
100 ml
23620Ft

Kód: PAR11643 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2020. 02. 24.
Személyes átvétel
szombat 2020. 02. 22.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Paco Rabanne Pure XS Night parfüm leírása
Összetétel

A Paco Rabanne Pure XS Night Eau de Parfum azonnal életre kelti a vágyat, és felvillanyozza az érzékeket. Emelje ki természetes érzékiségét, sármját és lezserségét, melyekkel mindig elragadtatást vált ki, és eléri, amire vágyik. Ugyanis ez az intenzív illat teljesen felszabadítja azt a vágyat, hogy kipróbálja, milyen is a tűzzel játszani.

  • fűszeres-keleties illat
  • fékezhetetlen férfiaknak
  • nappal és este is viselhető

Az illat összetétele
A teljes, tüzesen egzotikus kompozíciót a csípős és hűs jegyek kettőssége jellemzi. A Paco Rabanne Pure XS Night fejillatában a ginzeng afrodiziákum jegyei az erős gyömbérrel elegyednek. Az érzékeket elkábító nyitányt kis idő után a kakaó, fahéj és vanília gurmand társulása váltja, mely játékba kezd az önben égő belső tűzzel. Az Eau de Parfum a karamell édes akkordjaival erősít, amit ugyanakkor kellemesen kesernyés mirhával ellensúlyoz.

Összetétel

Fej
gyömbér, ginszeng
Szív
fahéj, kakaó, vanília
Alap
mirha, karamell
Az illat fajtája
fűszeres, orientális

Paco Rabanne a márkáról

A Paco Rabanne parfümökben a fényűzésre, minőségre és az intelligens extravaganciára helyeződik a hangsúly. A jellegzetesen egyedi üvegcsékben rejtőző illatkompozíciók ugyanolyan eredetiek, mint a nekik nevet adó divattervező élete és alkotásai.

Paco Rabanne valójában álnév, ami meghozta Francisco Rabaneda Cuervo sikerét. A spanyol születésű művész Franciaországban nőtt fel, és mielőtt 1966-ban megalapította saját márkáját, több párizsi divatházban is tevékenykedett. Szokatlan anyagokból készülő eklektikus modelljei hamar felhívták magukra a figyelmet, és megnyitották a márka előtt a világba vezető utat.

Már 3 évvel az alapítás után bemutatásra került az első Paco Rabanne parfüm, amit azóta több tucat női és férfi illat követett. Az eredetileg zömében virágos eszenciákat fokozatosan az illatok híres báját és szexepiljét meghatározó fás és fűszeres összetevők egészítették ki. Ez a jellegzetesség a ma már valóban legendás Paco Rabanne 1 Million illatában is kétség kívül megjelenik.

Értékelés Paco Rabanne Pure XS Night