Paco Rabanne Pure XS For Hereau de parfum hölgyeknek

9×
Paco Rabanne Pure XS For Her eau de parfum hölgyeknek
Paco Rabanne Pure XS For Her eau de parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
30 500Ft

Spóroljon 15%
80 ml
25 910Ft

Kód: PAR09063 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Most minden rendelést ingyenesen szállítunk.
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 09. 29.
Személyes átvétel
kedd 2020. 09. 29.

Paco Rabanne Pure XS For Her parfüm leírása
Összetétel

Vadul zabolátlan, provokatív és már-már erkölcstelenül csábító. A Paco Rabanne Pure XS For Her Eau de Parfum az érzékek és az izgató feszültség robbanását rejti magában. Az édes vanília és a formabontó pattogatott kukorica felébreszti önben az érzéki dívát, aki több férfinak is álmatlan éjszakákat okoz.

  • édes, virágos-keleties illat
  • a csábító és magabiztos nőnek
  • főleg a hidegebb hónapokra ajánlott

Az illat összetétele
Az érzékeket már a fejillat is elkábítja a finom vanília, a robbanásszerű pattogatott kukorica és a bódító ylang-ylang illatával. Utánuk a zamatos őszibarack, az édes narancsvirág és a frissítő kókusz varázsolja el az illat viselőjét. A vonzó illatkompozíció alapját a melengető szantálfa adja.

Az illat története
A Paco Rabanne Pure XS For Her Eau de Parfum-öt olyan illatnak alkották meg, amely még vonzóbbá és ellenállhatatlanabbá teszi az ön személyiségét. Az illatot 2018-ban mutatták be, múzsája pedig Emily Ratajkowski, a világhírű modell lett. Az elegáns, rózsaszínű flakon kupakján egy aranyszínű kígyó tekeredik csábosan: a különleges üvegcse tökéletesen jellemzi a parfüm érzékiségét és hatását.

Összetétel

összetétel
popcorn, fehér pézsma, szantálfa, vanília, ambrette, ylang-ylang
Az illat fajtája
orientális, virágos

Paco Rabanne a márkáról

A Paco Rabanne parfümökben a fényűzésre, minőségre és az intelligens extravaganciára helyeződik a hangsúly. A jellegzetesen egyedi üvegcsékben rejtőző illatkompozíciók ugyanolyan eredetiek, mint a nekik nevet adó divattervező élete és alkotásai.

Paco Rabanne valójában álnév, ami meghozta Francisco Rabaneda Cuervo sikerét. A spanyol születésű művész Franciaországban nőtt fel, és mielőtt 1966-ban megalapította saját márkáját, több párizsi divatházban is tevékenykedett. Szokatlan anyagokból készülő eklektikus modelljei hamar felhívták magukra a figyelmet, és megnyitották a márka előtt a világba vezető utat.

Már 3 évvel az alapítás után bemutatásra került az első Paco Rabanne parfüm, amit azóta több tucat női és férfi illat követett. Az eredetileg zömében virágos eszenciákat fokozatosan az illatok híres báját és szexepiljét meghatározó fás és fűszeres összetevők egészítették ki. Ez a jellegzetesség a ma már valóban legendás Paco Rabanne 1 Million illatában is kétség kívül megjelenik.

Értékelés Paco Rabanne Pure XS For Her9