Paco RabannePure XS ajándékszett VII. uraknak

Paco Rabanne Pure XS ajándékszett VII. uraknak
Paco Rabanne Pure XS ajándékszett VII. uraknak
Új
31 430Ft

31 430,00Ft / 1 db, áfával
Kód: PAR12730 | Raktáron

Eau de Toilette 100 ml + tusfürdő gél 100 ml + utazó spray 10 ml

1
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 10. 29.
Személyes átvétel
péntek 2021. 10. 29.

Leírás Paco Rabanne Pure XS
Összetétel

A luxusillat mindig az igazi választás lesz, amikor igazi örömöt akar szerezni.A szép csomagolású férfi Paco Rabanne Pure XS parfüm-szett megduplázza a megajándékozott örömét.Bízzon a tökéletesen harmonikus szett varázsában, és biztos lehet abban, hogy az lesz az igazi.

Tulajdonságok:

  • a szettként ajándékozott illat megsokszorozza az örömöt
  • luxuskivitel
  • a parfümös kozmetikumok meghosszabbítják az illat tartósságát

A szett tartalma:

  • Eau de Toilette 100 ml
  • tusfürdő gél 100 ml
  • utazó spray 10 ml

Összetétel

Az illat fajtája
fás
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Paco Rabanne a márkáról

A Paco Rabanne parfümökben a fényűzésre, minőségre és az intelligens extravaganciára helyeződik a hangsúly. A jellegzetesen egyedi üvegcsékben rejtőző illatkompozíciók ugyanolyan eredetiek, mint a nekik nevet adó divattervező élete és alkotásai.

Paco Rabanne valójában álnév, ami meghozta Francisco Rabaneda Cuervo sikerét. A spanyol születésű művész Franciaországban nőtt fel, és mielőtt 1966-ban megalapította saját márkáját, több párizsi divatházban is tevékenykedett. Szokatlan anyagokból készülő eklektikus modelljei hamar felhívták magukra a figyelmet, és megnyitották a márka előtt a világba vezető utat.

Már 3 évvel az alapítás után bemutatásra került az első Paco Rabanne parfüm, amit azóta több tucat női és férfi illat követett. Az eredetileg zömében virágos eszenciákat fokozatosan az illatok híres báját és szexepiljét meghatározó fás és fűszeres összetevők egészítették ki. Ez a jellegzetesség a ma már valóban legendás Paco Rabanne 1 Million illatában is kétség kívül megjelenik.

Értékelés Paco Rabanne Pure XS