Paco RabanneOlympéa ajándékszett hölgyeknek

Paco Rabanne Olympéa ajándékszett hölgyeknek
Paco Rabanne Olympéa ajándékszett hölgyeknek
Új
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
41 200Ft

Spóroljon 21%
32 370Ft

Raktáron | 32 370,00Ft / 1 db, áfával | Kód: PAR12105

Eau de Parfum 80 ml + hidratáló testápoló tej 100 ml

1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon Paco Rabanne parfümöket, vagy ajándékszetteket, és választhat egy ingyenes férfi, vagy női mini parfümöt ajándékként.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One Hungary
kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
szerda 2021. 12. 08.

Ideális ajándékot keres kedvesének, lánytestvérének, vagy édesanyjának?A női Paco Rabanne Olympéa parfüm-szett garantáltan mosolyt csal szerettei arcára.

Tulajdonságok:

  • a parfümös kozmetikumok meghosszabbítják az illat tartósságát
  • luxuskivitel
  • dizájnos üvegcse

A szett tartalma:

  • Eau de Parfum 80 ml
  • hidratáló testápoló tej 100 ml

Összetétel

Az illat fajtája
orientális, virágos
Ajándék szett típusa
ajándékszett

A Paco Rabanne parfümökben a fényűzésre, minőségre és az intelligens extravaganciára helyeződik a hangsúly. A jellegzetesen egyedi üvegcsékben rejtőző illatkompozíciók ugyanolyan eredetiek, mint a nekik nevet adó divattervező élete és alkotásai.

Paco Rabanne valójában álnév, ami meghozta Francisco Rabaneda Cuervo sikerét. A spanyol születésű művész Franciaországban nőtt fel, és mielőtt 1966-ban megalapította saját márkáját, több párizsi divatházban is tevékenykedett. Szokatlan anyagokból készülő eklektikus modelljei hamar felhívták magukra a figyelmet, és megnyitották a márka előtt a világba vezető utat.

Már 3 évvel az alapítás után bemutatásra került az első Paco Rabanne parfüm, amit azóta több tucat női és férfi illat követett. Az eredetileg zömében virágos eszenciákat fokozatosan az illatok híres báját és szexepiljét meghatározó fás és fűszeres összetevők egészítették ki. Ez a jellegzetesség a ma már valóban legendás Paco Rabanne 1 Million illatában is kétség kívül megjelenik.