Paco Rabanne Olympéa spray dezodor hölgyeknek

1×
Paco Rabanne Olympéa spray dezodor hölgyeknek
Paco Rabanne Olympéa spray dezodor hölgyeknek
150 ml
9 480Ft

6 320Ft / 100 ml, áfával
Kód: PAR4022 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 03. 09.
Személyes átvétel
kedd 2021. 03. 09.

Paco Rabanne Olympéa parfüm leírása
Összetétel

Élvezze kedvenc parfümje illatát és az izzadás elleni védelmet a Paco Rabanne Olympéa spray dezodornak köszönhetően. Frissítő, energizáló hatású és tökéletesen kiemeli az azonosnevű parfüm illatát. Egész nam kellemes üde érzést biztosít és kellemes illatba borítja egész nap.

Tulajdonságok:

  • csökkenti az izzadást és semlegesíti a kellemetlen szagokat
  • a parfümmel együtt ideális ajándék
  • kiemeli az azonosnevű parfüm illatát
  • nem irritálja a hónalj bőrt
  • praktikus spray aplikátor
  • tartós, kellemes illat

Használata:
Tiszta, száraz hónaljra vigye fel. Szükség szerint ismételje a nap folyamán.

Összetétel

Csomagolás
spray

Paco Rabanne a márkáról

A Paco Rabanne parfümökben a fényűzésre, minőségre és az intelligens extravaganciára helyeződik a hangsúly. A jellegzetesen egyedi üvegcsékben rejtőző illatkompozíciók ugyanolyan eredetiek, mint a nekik nevet adó divattervező élete és alkotásai.

Paco Rabanne valójában álnév, ami meghozta Francisco Rabaneda Cuervo sikerét. A spanyol születésű művész Franciaországban nőtt fel, és mielőtt 1966-ban megalapította saját márkáját, több párizsi divatházban is tevékenykedett. Szokatlan anyagokból készülő eklektikus modelljei hamar felhívták magukra a figyelmet, és megnyitották a márka előtt a világba vezető utat.

Már 3 évvel az alapítás után bemutatásra került az első Paco Rabanne parfüm, amit azóta több tucat női és férfi illat követett. Az eredetileg zömében virágos eszenciákat fokozatosan az illatok híres báját és szexepiljét meghatározó fás és fűszeres összetevők egészítették ki. Ez a jellegzetesség a ma már valóban legendás Paco Rabanne 1 Million illatában is kétség kívül megjelenik.

Értékelés Paco Rabanne Olympéa1