Paco Rabanne Lady Million Lucky

eau de parfum nőknek 80 ml

Paco Rabanne Lady Million Lucky eau de parfum nőknek 80 ml
Paco Rabanne Lady Million Lucky eau de parfum nőknek 80 ml
Ingyenes kiszállítás
30 500Ft

Spóroljon 16%
80 ml
25 730Ft

Kód: PAR07261 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
szerda 2019. 06. 26.
Személyes átvétel
szerda 2019. 06. 26.
Paco Rabanne Lady Million Lucky
80 ml | 25 730Ft

Paco Rabanne Lady Million Lucky parfüm leírása

Az eufórikus Paco Rabanne Lady Million Lucky Eau de Parfum olyan nőknek való, akik mindig a saját szerencséjükre fogadnak. Akik számára az élet olyan, mint egy jó játék, és semmilyen korlátot nem ismernek.

  • virágos-gyümölcsös illatkompozíció
  • olyan öntudatos nőknek, akik mindig a saját fejük után mennek
  • általános viseletre, de különleges alkalmakra is

Az illat összetétele
Fejillatát a finom mogyoró aromával aláfestett édes málna ellenállhatatlan kirobbanása adja. A Lady Million Lucky szívében a rózsa és a jázmin jellegzetes virágos eszenciáit fedezi majd fel. Bársonyosan fás alapját a cédrus-, kasmír- és szantálfa meleg akkordjai alkotják. Az illatot megkoronázó gourmand jellegről a méz gondoskodik.

Összetétel

Fej
málna
Szív
dió, jázmin, rózsa
Alap
cédrus, kasmírfa, méz, szantálfa
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Paco Rabanne a márkáról

A Paco Rabanne parfümökben a fényűzésre, minőségre és az intelligens extravaganciára helyeződik a hangsúly. A jellegzetesen egyedi üvegcsékben rejtőző illatkompozíciók ugyanolyan eredetiek, mint a nekik nevet adó divattervező élete és alkotásai.

Paco Rabanne valójában álnév, ami meghozta Francisco Rabaneda Cuervo sikerét. A spanyol születésű művész Franciaországban nőtt fel, és mielőtt 1966-ban megalapította saját márkáját, több párizsi divatházban is tevékenykedett. Szokatlan anyagokból készülő eklektikus modelljei hamar felhívták magukra a figyelmet, és megnyitották a márka előtt a világba vezető utat.

Már 3 évvel az alapítás után bemutatásra került az első Paco Rabanne parfüm, amit azóta több tucat női és férfi illat követett. Az eredetileg zömében virágos eszenciákat fokozatosan az illatok híres báját és szexepiljét meghatározó fás és fűszeres összetevők egészítették ki. Ez a jellegzetesség a ma már valóban legendás Paco Rabanne 1 Million illatában is kétség kívül megjelenik.

Értékelés Paco Rabanne Lady Million Lucky

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!