Paco RabanneLady Million Fabulous Eau de Parfum I. hölgyeknek

Paco Rabanne Lady Million Fabulous Eau de Parfum I. hölgyeknek
Paco Rabanne Lady Million Fabulous Eau de Parfum I. hölgyeknek
Új
Ingyenes kiszállítás
32 920Ft

32 920,00Ft / 1 db, áfával
Kód: PAR12725 | Raktáron

parfemovaná voda 50 ml + tělové mléko 75 ml

1
Ajándék az Ön számára
Egy power bank-et kap ajándékba, ha 20 000 Ft felett vásárol a Paco Rabanne márkától. Ráadásul a teljes rendelését ingyenesen szállítjuk ki.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 10. 19.
Személyes átvétel
kedd 2021. 10. 19.

Leírás Paco Rabanne Lady Million Fabulous
Összetétel

A luxusillat mindig az igazi választás lesz, amikor igazi örömöt akar szerezni.A szép csomagolású női Paco Rabanne Lady Million Fabulous parfüm-szett megduplázza a megajándékozott örömét.Higgyen a tökéletesen összehangolt szett varázsában, amelybe minden nő az első látásra beleszeret.

Tulajdonságok:

  • a parfümös kozmetikumok meghosszabbítják az illat tartósságát
  • ajándéknak kiváló
  • dizájnos üvegcse

A szett tartalma:

  • parfemovaná voda 50 ml
  • tělové mléko 75 ml

Összetétel

Az illat fajtája
orientális, virágos
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Paco Rabanne a márkáról

A Paco Rabanne parfümökben a fényűzésre, minőségre és az intelligens extravaganciára helyeződik a hangsúly. A jellegzetesen egyedi üvegcsékben rejtőző illatkompozíciók ugyanolyan eredetiek, mint a nekik nevet adó divattervező élete és alkotásai.

Paco Rabanne valójában álnév, ami meghozta Francisco Rabaneda Cuervo sikerét. A spanyol születésű művész Franciaországban nőtt fel, és mielőtt 1966-ban megalapította saját márkáját, több párizsi divatházban is tevékenykedett. Szokatlan anyagokból készülő eklektikus modelljei hamar felhívták magukra a figyelmet, és megnyitották a márka előtt a világba vezető utat.

Már 3 évvel az alapítás után bemutatásra került az első Paco Rabanne parfüm, amit azóta több tucat női és férfi illat követett. Az eredetileg zömében virágos eszenciákat fokozatosan az illatok híres báját és szexepiljét meghatározó fás és fűszeres összetevők egészítették ki. Ez a jellegzetesség a ma már valóban legendás Paco Rabanne 1 Million illatában is kétség kívül megjelenik.

Értékelés Paco Rabanne Lady Million Fabulous