Paco Rabanne Lady Million Fabulous Eau de Parfum hölgyeknek

2×
Paco Rabanne Lady Million Fabulous Eau de Parfum hölgyeknek
Paco Rabanne Lady Million Fabulous Eau de Parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
Új
80 ml
41 470Ft

51 837,50Ft / 100 ml, áfával
BLACK
FRIDAY
Extra 20% kedvezmény a SUMMER kóddal kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.
BLACK
FRIDAY
Kód: PAR12117 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 07. 27.
Személyes átvétel
kedd 2021. 07. 27.

Leírás Paco Rabanne Lady Million Fabulous
Összetétel

Ön lesz az est legragyogóbb sztárja. A Paco Rabanne Lady Million Fabulous női Eau de Parfum tökéletesen kiegészíti az Ön lenyűgöző, a zene ritmusára csillámló öltözetét. Fedezze fel az extravaganciáját, a nőiességét és a karizmáját – a táncparketten is, vagy bárhol máshol.

  • keleties-virágos illat ragyogó és érzéki tónusokkal
  • a férfi Paco Rabanne 1 Million Parfum parfüm női párja
  • 2021-es újdonságként került bemutatásra

Az illat összetétele
A mandarinolaj egy csipet rózsaborssal és a forró homok akkordjaival fűszerezve már az elején elvarázsolja érzékeit. Kicsivel később a jázmin, az ilang-ilang és a tubarózsa napos ragyogó tónusai jelennek meg. Az édesen melengető tonkabab, az elegáns hatású moha és a vanília visz érzékiséget az illatkompozícióba, amelyek az illaton végigkísérik.

Az illat története
A Paco Rabanne Lady Million Fabulous illata a ragyogással, zenével és tánccal teli éjszaka légkörébe csalja. Hölgyeknek készült, azzal a kihívással, hogy élvezzék a környezetükben lévők pillantásait, ha a táncparkettre lépnek. Ezt a pillanatot teljesen beragyogja az zenéből fakadó öröm.

Az üvegcse is ragyogó fekete csillámba öltözött a dobozzal együtt, és tökéletesen tükrözi a party-légkört. Minden nő az éjszaka királynőjének fogja magát érezni ezzel az illattal. Felbecsülhetetlen érzés.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
homok, mandarinolaj, rózsabors
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
jázmin, ylang-ylang, tubarózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
vanília, moha, tonkabab
Az illat fajtája
orientális, virágos

Paco Rabanne a márkáról

A Paco Rabanne parfümökben a fényűzésre, minőségre és az intelligens extravaganciára helyeződik a hangsúly. A jellegzetesen egyedi üvegcsékben rejtőző illatkompozíciók ugyanolyan eredetiek, mint a nekik nevet adó divattervező élete és alkotásai.

Paco Rabanne valójában álnév, ami meghozta Francisco Rabaneda Cuervo sikerét. A spanyol születésű művész Franciaországban nőtt fel, és mielőtt 1966-ban megalapította saját márkáját, több párizsi divatházban is tevékenykedett. Szokatlan anyagokból készülő eklektikus modelljei hamar felhívták magukra a figyelmet, és megnyitották a márka előtt a világba vezető utat.

Már 3 évvel az alapítás után bemutatásra került az első Paco Rabanne parfüm, amit azóta több tucat női és férfi illat követett. Az eredetileg zömében virágos eszenciákat fokozatosan az illatok híres báját és szexepiljét meghatározó fás és fűszeres összetevők egészítették ki. Ez a jellegzetesség a ma már valóban legendás Paco Rabanne 1 Million illatában is kétség kívül megjelenik.

Értékelés Paco Rabanne Lady Million Fabulous2