Paco RabanneLady Million Empire ajándékszett hölgyeknek

Paco Rabanne Lady Million Empire ajándékszett hölgyeknek
Paco Rabanne Lady Million Empire ajándékszett hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
31 960Ft

Spóroljon 12%
28 020Ft

Raktáron | 28 020,00Ft / 1 db, áfával | Kód: PAR12740

parfemovaná voda 50 ml + tělové mléko 75 ml

1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon Paco Rabanne parfümöket, vagy ajándékszetteket, és választhat egy ingyenes férfi, vagy női mini parfümöt ajándékként.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One Hungary
hétfő 2021. 12. 06.
Személyes átvétel
szombat 2021. 12. 04.

A luxusillat mindig az igazi választás lesz, amikor igazi örömöt akar szerezni.A szép csomagolású női Paco Rabanne Lady Million Empire parfüm-szett megduplázza a megajándékozott örömét.Higgyen a tökéletesen összehangolt szett varázsában, amelybe minden nő az első látásra beleszeret.

Tulajdonságok:

  • a parfümös kozmetikumok meghosszabbítják az illat tartósságát
  • praktikus kazettában, mely másra is felhasználható
  • ajándéknak kiváló
  • dizájnos üvegcse

A szett tartalma:

  • parfemovaná voda 50 ml
  • tělové mléko 75 ml

Összetétel

Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos
Ajándék szett típusa
ajándékszett

A Paco Rabanne parfümökben a fényűzésre, minőségre és az intelligens extravaganciára helyeződik a hangsúly. A jellegzetesen egyedi üvegcsékben rejtőző illatkompozíciók ugyanolyan eredetiek, mint a nekik nevet adó divattervező élete és alkotásai.

Paco Rabanne valójában álnév, ami meghozta Francisco Rabaneda Cuervo sikerét. A spanyol születésű művész Franciaországban nőtt fel, és mielőtt 1966-ban megalapította saját márkáját, több párizsi divatházban is tevékenykedett. Szokatlan anyagokból készülő eklektikus modelljei hamar felhívták magukra a figyelmet, és megnyitották a márka előtt a világba vezető utat.

Már 3 évvel az alapítás után bemutatásra került az első Paco Rabanne parfüm, amit azóta több tucat női és férfi illat követett. Az eredetileg zömében virágos eszenciákat fokozatosan az illatok híres báját és szexepiljét meghatározó fás és fűszeres összetevők egészítették ki. Ez a jellegzetesség a ma már valóban legendás Paco Rabanne 1 Million illatában is kétség kívül megjelenik.