Paco Rabanne Lady Million

eau de toilette nőknek 80 ml

Paco Rabanne Lady Million eau de toilette nőknek 80 ml
Paco Rabanne Lady Million eau de toilette nőknek 80 ml
80 ml

Kód: PAR0146 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Paco Rabanne Lady Million
80 ml

Paco Rabanne Lady Million parfüm leírása

A különleges Paco Rabanne Lady Million Lady Million parfüm egy olyan tiszta női illat, melynek köszönhetően Önön egyetlen társaság sem tud csak majd úgy keresztülnézni.

  • édesen virágos illat
  • modern, öntudatos nőnek
  • elsősorban hűvösebb időjáráshoz

Összetétel

Fej
gyöngyvirág, keserűnarancs
Szív
gardénia, jácint
Alap
méz, pacsuli
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Paco Rabanne a márkáról

A Paco Rabanne parfümökben a fényűzésre, minőségre és az intelligens extravaganciára helyeződik a hangsúly. A jellegzetesen egyedi üvegcsékben rejtőző illatkompozíciók ugyanolyan eredetiek, mint a nekik nevet adó divattervező élete és alkotásai.

Paco Rabanne valójában álnév, ami meghozta Francisco Rabaneda Cuervo sikerét. A spanyol születésű művész Franciaországban nőtt fel, és mielőtt 1966-ban megalapította saját márkáját, több párizsi divatházban is tevékenykedett. Szokatlan anyagokból készülő eklektikus modelljei hamar felhívták magukra a figyelmet, és megnyitották a márka előtt a világba vezető utat.

Már 3 évvel az alapítás után bemutatásra került az első Paco Rabanne parfüm, amit azóta több tucat női és férfi illat követett. Az eredetileg zömében virágos eszenciákat fokozatosan az illatok híres báját és szexepiljét meghatározó fás és fűszeres összetevők egészítették ki. Ez a jellegzetesség a ma már valóban legendás Paco Rabanne 1 Million illatában is kétség kívül megjelenik.

Értékelés Paco Rabanne Lady Million

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!