Paco RabanneInvictus Victory ajándékszett uraknak

Paco Rabanne Invictus Victory ajándékszett uraknak
Paco Rabanne Invictus Victory ajándékszett uraknak
Új
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
38 890Ft

Spóroljon 12%
33 860Ft

Raktáron | 33 860,00Ft / 1 db, áfával | Kód: PAR12736

Eau de Parfum 100 ml + dezodor 150 ml

1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon Paco Rabanne parfümöket, vagy ajándékszetteket, és választhat egy ingyenes férfi, vagy női mini parfümöt ajándékként.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One Hungary
kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
vasárnap 2021. 12. 05.

A luxusillat mindig az igazi választás lesz, amikor igazi örömöt akar szerezni.A szép csomagolású férfi Paco Rabanne Invictus Victory parfüm-szett megduplázza a megajándékozott örömét.Bízzon a tökéletesen harmonikus szett varázsában, és biztos lehet abban, hogy az lesz az igazi.

Tulajdonságok:

  • a parfümös kozmetikumok meghosszabbítják az illat tartósságát
  • a szett a szép csomagolásával első látásra felkelti az érdeklődést
  • praktikus kazettában, mely másra is felhasználható
  • luxuskivitel

A szett tartalma:

  • Eau de Parfum 100 ml
  • dezodor 150 ml

Összetétel

Az illat fajtája
vizes
Ajándék szett típusa
ajándékszett

A Paco Rabanne parfümökben a fényűzésre, minőségre és az intelligens extravaganciára helyeződik a hangsúly. A jellegzetesen egyedi üvegcsékben rejtőző illatkompozíciók ugyanolyan eredetiek, mint a nekik nevet adó divattervező élete és alkotásai.

Paco Rabanne valójában álnév, ami meghozta Francisco Rabaneda Cuervo sikerét. A spanyol születésű művész Franciaországban nőtt fel, és mielőtt 1966-ban megalapította saját márkáját, több párizsi divatházban is tevékenykedett. Szokatlan anyagokból készülő eklektikus modelljei hamar felhívták magukra a figyelmet, és megnyitották a márka előtt a világba vezető utat.

Már 3 évvel az alapítás után bemutatásra került az első Paco Rabanne parfüm, amit azóta több tucat női és férfi illat követett. Az eredetileg zömében virágos eszenciákat fokozatosan az illatok híres báját és szexepiljét meghatározó fás és fűszeres összetevők egészítették ki. Ez a jellegzetesség a ma már valóban legendás Paco Rabanne 1 Million illatában is kétség kívül megjelenik.