Paco Rabanne Invictus

stift dezodor férfiaknak 75 g

Paco Rabanne Invictus stift dezodor férfiaknak 75 g
Paco Rabanne Invictus stift dezodor férfiaknak 75 g
Paco Rabanne Invictus stift dezodor férfiaknak 75 g
stift dezodor férfiaknak 75 g
6 510Ft

Kód: PAR0525 | Több mint 20 db a raktáron
db
Ajándék az Ön számára
Vásároljon Paco Rabanne terméket legalább 17 000 Ft értékben és ingyen kiszállítjuk.
Express One (Transoflex)
2019. 03. 21., csütörtök
Személyes átvétel
2019. 03. 21., csütörtök
Paco Rabanne Invictus
stift dezodor férfiaknak 75 g | 6 510Ft

Paco Rabanne Invictus parfüm leírása

A minőségi Paco Rabanne Invictus parfümös deo stick nagyszerűen egészíti ki az azonos kollekcióba tartozó illatokat. A szilárd izzadásgátló hatékonyan gátolja meg a kellemetlen izzadást, ápolja és hosszú órákra illatosítja a hónalj érzékeny bőrét.

Paco Rabanne a márkáról

A Paco Rabanne parfümökben a fényűzésre, minőségre és az intelligens extravaganciára helyeződik a hangsúly. A jellegzetesen egyedi üvegcsékben rejtőző illatkompozíciók ugyanolyan eredetiek, mint a nekik nevet adó divattervező élete és alkotásai.

Paco Rabanne valójában álnév, ami meghozta Francisco Rabaneda Cuervo sikerét. A spanyol születésű művész Franciaországban nőtt fel, és mielőtt 1966-ban megalapította saját márkáját, több párizsi divatházban is tevékenykedett. Szokatlan anyagokból készülő eklektikus modelljei hamar felhívták magukra a figyelmet, és megnyitották a márka előtt a világba vezető utat.

Már 3 évvel az alapítás után bemutatásra került az első Paco Rabanne parfüm, amit azóta több tucat női és férfi illat követett. Az eredetileg zömében virágos eszenciákat fokozatosan az illatok híres báját és szexepiljét meghatározó fás és fűszeres összetevők egészítették ki. Ez a jellegzetesség a ma már valóban legendás Paco Rabanne 1 Million illatában is kétség kívül megjelenik.

Értékelés Paco Rabanne Invictus

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!