";

Paco Rabanne Invictus Onyxeau de toilette gyűjtői kiadás uraknak

Paco Rabanne Invictus Onyx eau de toilette gyűjtői kiadás uraknak
Paco Rabanne Invictus Onyx eau de toilette gyűjtői kiadás uraknak
100 ml

Kód: PAR11919 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Most minden rendelést ingyenesen szállítunk.

Paco Rabanne Invictus Onyx parfüm leírása
Összetétel

A győzelem illata mindig ugyanolyan élvezetes, és a neve Invictus. Ám épp most öltözött új köntösbe a férfiaknak szánt Eau de Toilette, a Paco Rabanne Invictus Onyx, így még jobban megerősíti azt az abszolút erőt, melyet megtestesít. Őrizze meg verhetetlenségét ezzel a gyűjtői kollekcióval.

  • az ikonikus Invictus Eau de Toilette gyűjtői kiadásban
  • sötét, nem áttetsző flakonban, egyedülálló dizájnnal
  • tölgymoha és víz illata minden újkori hős számára

Az illat összetétele
Az egyedülálló élményről mindjárt az elején a grapefruit és a tenger üdeségének színárnyalatai gondoskodnak. Kis idő múlva az illat a babér akkordjainak köszönhetően kibontakozik, az üde kezdethez a kontrasztot az eredeti ámbra érzékisége, a föld illatú pacsuli és guajakfa adja majd, mely utolsó akkordként jelenik meg.

Az illat története
A Paco Rabanne Invictus Onyx, mely mellett nem lehet csak úgy elmenni, sötét flakonjának köszönhetőn gyűjtői kiadásban. A flakont az ónix féldrágakőtől inspirálva alkották meg. Az ónix az abszolút erőt és isteni energiát szimbolizálja, s ezzel hangsúlyozza az illat karakterét.

A márványozott, fekete, nem áttetsző lakkon áttör az ezüstszín, és a győztes serleg alakú flakonból igazi remekművet alkot. Limitált számban mutatkozik be ennek a női változata: a Paco Rabanne Olympéa Onyx Eau de Toilette nőknek, és együtt egyenesen isteni duót alkotnak.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
tengeri tónusok, grapefruit héj
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
babér
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, guajakfa, ámbra
Az illat fajtája
vizes, fás

Paco Rabanne a márkáról

A Paco Rabanne parfümökben a fényűzésre, minőségre és az intelligens extravaganciára helyeződik a hangsúly. A jellegzetesen egyedi üvegcsékben rejtőző illatkompozíciók ugyanolyan eredetiek, mint a nekik nevet adó divattervező élete és alkotásai.

Paco Rabanne valójában álnév, ami meghozta Francisco Rabaneda Cuervo sikerét. A spanyol születésű művész Franciaországban nőtt fel, és mielőtt 1966-ban megalapította saját márkáját, több párizsi divatházban is tevékenykedett. Szokatlan anyagokból készülő eklektikus modelljei hamar felhívták magukra a figyelmet, és megnyitották a márka előtt a világba vezető utat.

Már 3 évvel az alapítás után bemutatásra került az első Paco Rabanne parfüm, amit azóta több tucat női és férfi illat követett. Az eredetileg zömében virágos eszenciákat fokozatosan az illatok híres báját és szexepiljét meghatározó fás és fűszeres összetevők egészítették ki. Ez a jellegzetesség a ma már valóban legendás Paco Rabanne 1 Million illatában is kétség kívül megjelenik.

Értékelés Paco Rabanne Invictus Onyx