Paco Rabanne Invictus Legendeau de parfum uraknak

12×
Paco Rabanne Invictus Legend eau de parfum uraknak
Paco Rabanne Invictus Legend eau de parfum uraknak
Ingyenes kiszállítás
29000Ft

Spóroljon 14%
100 ml
25030Ft

Kód: PAR11649 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 18 000 Ft értékben Paco Rabanne termékeket és két karácsonyi miniatűr luxusparfüm közül választhat ajándékként a kosárban. Ráadásként ingyenes szállításban is részesül.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
hétfő 2019. 12. 16.
Személyes átvétel
szombat 2019. 12. 14.
  • parfüm leírása
  • Cikkek
  • a márkáról
  • Értékelés

Paco Rabanne Invictus Legend parfüm leírása
Összetétel

Fedezze fel a sokszoros győztesek ösztönzőjének új formáját. A Paco Rabanne Invictus Legend férfi Eau de Parfum elragadó, addiktív illat, mely becsapódó labdaként azonnal eltalálja a frissesség lehengerlő hevének áradatával, és biztos győzelemre vezeti.

  • friss jegyekkel kísért, aromás, fás illat
  • Domitille Bertier és Nicolas Beaulieu alkotása
  • 2019-ben mutatták be

Az illat összetétele
A Paco Rabanne Invictus Legend illata a tengeri hullámverés zamatos grépfrúttal kombinált, kellemes fuvallatával bontakozik ki. Az Eau de Parfum intenzív szívillatát kissé fűszeres aláfestésű egzotikus geránium és a győzelmet jelképező babérlevél aromája alkotja. Az illatkompozíciót jellegzetes, fás alap teszi teljessé, melyben a guajakfa az ámbra akkordjaival egyesül.

Összetétel

Fej
tengeri só, tengeri tónusok, grapefruit
Szív
gólyaorr, fűszer, babérlevél
Alap
guajakfa, vörös borostyán
Az illat fajtája
fás, chypre

Paco Rabanne Invictus Legend vonatkozásában írtuk
Cikkek

Paco Rabanne a márkáról

A Paco Rabanne parfümökben a fényűzésre, minőségre és az intelligens extravaganciára helyeződik a hangsúly. A jellegzetesen egyedi üvegcsékben rejtőző illatkompozíciók ugyanolyan eredetiek, mint a nekik nevet adó divattervező élete és alkotásai.

Paco Rabanne valójában álnév, ami meghozta Francisco Rabaneda Cuervo sikerét. A spanyol születésű művész Franciaországban nőtt fel, és mielőtt 1966-ban megalapította saját márkáját, több párizsi divatházban is tevékenykedett. Szokatlan anyagokból készülő eklektikus modelljei hamar felhívták magukra a figyelmet, és megnyitották a márka előtt a világba vezető utat.

Már 3 évvel az alapítás után bemutatásra került az első Paco Rabanne parfüm, amit azóta több tucat női és férfi illat követett. Az eredetileg zömében virágos eszenciákat fokozatosan az illatok híres báját és szexepiljét meghatározó fás és fűszeres összetevők egészítették ki. Ez a jellegzetesség a ma már valóban legendás Paco Rabanne 1 Million illatában is kétség kívül megjelenik.

Értékelés Paco Rabanne Invictus Legend