Paco Rabanne Invictus Legendeau de parfum uraknak

12×
Paco Rabanne Invictus Legend eau de parfum uraknak
Paco Rabanne Invictus Legend eau de parfum uraknak
Ingyenes kiszállítás
Új
29 000Ft

Spóroljon 17%
100 ml
24 130Ft

Kód: PAR11649 | Raktáron
1

Kosárba téve

Paco Rabanne Invictus Legend eau de parfum uraknak
| 1 db | 24 130Ft
Express One (Transoflex)
már holnap kedd 2019. 09. 24.
Személyes átvétel
már holnap kedd 2019. 09. 24.

Paco Rabanne Invictus Legend parfüm leírása

Fedezze fel a sokszoros győztesek ösztönzőjének új formáját. A Paco Rabanne Invictus Legend férfi Eau de Parfum elragadó, addiktív illat, mely becsapódó labdaként azonnal eltalálja a frissesség lehengerlő hevének áradatával, és biztos győzelemre vezeti.

  • friss jegyekkel kísért, aromás, fás illat
  • Domitille Bertier és Nicolas Beaulieu alkotása
  • 2019-ben mutatták be

Az illat összetétele
A Paco Rabanne Invictus Legend illata a tengeri hullámverés zamatos grépfrúttal kombinált, kellemes fuvallatával bontakozik ki. Az Eau de Parfum intenzív szívillatát kissé fűszeres aláfestésű egzotikus geránium és a győzelmet jelképező babérlevél aromája alkotja. Az illatkompozíciót jellegzetes, fás alap teszi teljessé, melyben a guajakfa az ámbra akkordjaival egyesül.

Összetétel

Fej
grapefruit, tengeri só, tengeri tónusok
Szív
babérlevél, fűszer, gólyaorr
Alap
guajakfa, vörös borostyán
Az illat fajtája
chypre, fás

Paco Rabanne a márkáról

A Paco Rabanne parfümökben a fényűzésre, minőségre és az intelligens extravaganciára helyeződik a hangsúly. A jellegzetesen egyedi üvegcsékben rejtőző illatkompozíciók ugyanolyan eredetiek, mint a nekik nevet adó divattervező élete és alkotásai.

Paco Rabanne valójában álnév, ami meghozta Francisco Rabaneda Cuervo sikerét. A spanyol születésű művész Franciaországban nőtt fel, és mielőtt 1966-ban megalapította saját márkáját, több párizsi divatházban is tevékenykedett. Szokatlan anyagokból készülő eklektikus modelljei hamar felhívták magukra a figyelmet, és megnyitották a márka előtt a világba vezető utat.

Már 3 évvel az alapítás után bemutatásra került az első Paco Rabanne parfüm, amit azóta több tucat női és férfi illat követett. Az eredetileg zömében virágos eszenciákat fokozatosan az illatok híres báját és szexepiljét meghatározó fás és fűszeres összetevők egészítették ki. Ez a jellegzetesség a ma már valóban legendás Paco Rabanne 1 Million illatában is kétség kívül megjelenik.

Értékelés Paco Rabanne Invictus Legend

5.0
8
4
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás