Paco Rabanne Invictus IntenseEau de Toilette uraknak

3×
Paco Rabanne Invictus Intense Eau de Toilette uraknak
Paco Rabanne Invictus Intense Eau de Toilette uraknak
100 ml
25 610Ft

Kód: PAR5569 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Paco Rabanne termékek legalább 20 000 Ft értékű vásárlása esetén egy utazó kiszerelésű parfümöt kap ajándékba. A kosarában több változat közül választhat. Ha legalább 28 000 Ft-ért vásárol, egy kozmetikai táskával is megajándékozzuk.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 10. 28.
Személyes átvétel
szerda 2020. 10. 28.

Paco Rabanne Invictus Intense parfüm leírása
Összetétel

Készen áll az újabb kihívásra? A legjobbak versenyében csakis ön győzhet! A Paco Rabanne Invictus Intense férfi Eau de Toilette az abszolút csúcson lévő erőt testesíti meg. Hagyja, hogy érzékeit ez a lehengerlő varázslat vezérelje, és váljon legyőzhetetlen hőssé!

  • egy illat azoknak a férfiaknak, akik mindig győzni akarnak
  • fás akkordokkal kísért, aromás illat
  • „isteni” párost alkot a Paco Rabanne Olympea illattal

Az illat összetétele
Az illatkompozíció kétféle erő vonzó párharcáról tanúskodik. Egyikük főleg a fejillatban jelenik meg, amely a fekete borsnak és a narancsvirágnak köszönhetően pikáns impulzussal indít. Utánuk a babér és a whisky akkordjai lépnek előtérbe. Az alapillat a fekete és a valódi ámbra jegyeit vonultatja fel, amelyek ellenpólust alkotnak a fejillattal és érzéki villanást hoznak az Eau de Toilette-be.

Az illat története
Az Invictus Intense az Invictus folytatása, amely a legyőzhetetlen férfierő történetét mutatta be. Az Intense variáció is hatalmas erőt testesít meg, de még a korábbiaknál is elsöprőbbet. A kultikus Invictus-hoz képest az üvegcse sötétebb árnyalatba burkolózott, de a serleg alakját megőrizte. 2016-ban dobták piacra.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
fekete bors, narancsfa virág
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
babér, whisky
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
só, fekete borostyán, ámbra
Az illat fajtája
aromás

Paco Rabanne a márkáról

A Paco Rabanne parfümökben a fényűzésre, minőségre és az intelligens extravaganciára helyeződik a hangsúly. A jellegzetesen egyedi üvegcsékben rejtőző illatkompozíciók ugyanolyan eredetiek, mint a nekik nevet adó divattervező élete és alkotásai.

Paco Rabanne valójában álnév, ami meghozta Francisco Rabaneda Cuervo sikerét. A spanyol születésű művész Franciaországban nőtt fel, és mielőtt 1966-ban megalapította saját márkáját, több párizsi divatházban is tevékenykedett. Szokatlan anyagokból készülő eklektikus modelljei hamar felhívták magukra a figyelmet, és megnyitották a márka előtt a világba vezető utat.

Már 3 évvel az alapítás után bemutatásra került az első Paco Rabanne parfüm, amit azóta több tucat női és férfi illat követett. Az eredetileg zömében virágos eszenciákat fokozatosan az illatok híres báját és szexepiljét meghatározó fás és fűszeres összetevők egészítették ki. Ez a jellegzetesség a ma már valóban legendás Paco Rabanne 1 Million illatában is kétség kívül megjelenik.

Értékelés Paco Rabanne Invictus Intense3