Paco Rabanne Invictus Aqua (2018)eau de toilette uraknak

4×
Paco Rabanne Invictus Aqua (2018) eau de toilette uraknak
Paco Rabanne Invictus Aqua (2018) eau de toilette uraknak
Ingyenes kiszállítás
100 ml
20 220Ft

Kód: PAR09991 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 15 000 Ft értékben és választhat egyet a legnépszerűbb parfümökkel és kozmetikumokkal teli Discover Box-ok közül a kosarában.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 06. 02.
Személyes átvétel
már holnap szombat 2020. 05. 30.

Paco Rabanne Invictus Aqua (2018) parfüm leírása
Összetétel

Frissítse fel magát a 2018-ban megjelent Paco Rabanne Invictus Aqua férfi Eau de Toilette illatával és legyen legyőzhetetlen!

  • tengeri jegyekkel színezett, friss, fás illat
  • sportos beállítottságú férfiaknak
  • mindennapi viseletre ideális

Az illat összetétele
Az Eau de Toilette a grépfrút és az ibolyalevelek friss akkordjaival bontakozik ki, melyek a szívben lassan az ibolyavirágok finoman púderes jegyeibe mennek át. Ezután egyedülálló tengeri és fás jegyek csatlakoznak hozzájuk, köztük a meleg paliszanderrel. Az illat erős alapját ámbra és ámbrafa alkotja, és ez érzéki színezetet ad az egyébként friss kompozíciónak.

Az illat története
A Paco Rabanne márka Invictus Aqua illata (2018) az erőt, a dinamizmust és a legyőzhetetlenséget hivatott szimbolizálni. Nicolas Beaulieu és Juliette Karagueuzoglou alkotta illat az eredeti, klasszikus Invictus változatot egészíti ki.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
lila levél, grapefruit
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
fás tónusok, paliszander rózsafa, tengeri tónusok, ibolya
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, ámbra
Az illat fajtája
vizes, fás

Paco Rabanne a márkáról

A Paco Rabanne parfümökben a fényűzésre, minőségre és az intelligens extravaganciára helyeződik a hangsúly. A jellegzetesen egyedi üvegcsékben rejtőző illatkompozíciók ugyanolyan eredetiek, mint a nekik nevet adó divattervező élete és alkotásai.

Paco Rabanne valójában álnév, ami meghozta Francisco Rabaneda Cuervo sikerét. A spanyol születésű művész Franciaországban nőtt fel, és mielőtt 1966-ban megalapította saját márkáját, több párizsi divatházban is tevékenykedett. Szokatlan anyagokból készülő eklektikus modelljei hamar felhívták magukra a figyelmet, és megnyitották a márka előtt a világba vezető utat.

Már 3 évvel az alapítás után bemutatásra került az első Paco Rabanne parfüm, amit azóta több tucat női és férfi illat követett. Az eredetileg zömében virágos eszenciákat fokozatosan az illatok híres báját és szexepiljét meghatározó fás és fűszeres összetevők egészítették ki. Ez a jellegzetesség a ma már valóban legendás Paco Rabanne 1 Million illatában is kétség kívül megjelenik.

Értékelés Paco Rabanne Invictus Aqua (2018)