Paco Rabanne Invictus Aqua (2018)eau de toilette uraknak

4×
Paco Rabanne Invictus Aqua (2018) eau de toilette uraknak
Paco Rabanne Invictus Aqua (2018) eau de toilette uraknak
Ingyenes kiszállítás
100 ml
23310Ft

Kód: PAR09991 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap szerda 2019. 11. 20.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2019. 11. 20.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Paco Rabanne Invictus Aqua (2018) parfüm leírása
Összetétel

Frissítse fel magát a 2018-ban megjelent Paco Rabanne Invictus Aqua férfi Eau de Toilette illatával és legyen legyőzhetetlen!

  • tengeri jegyekkel színezett, friss, fás illat
  • sportos beállítottságú férfiaknak
  • mindennapi viseletre ideális

Az illat összetétele
Az Eau de Toilette a grépfrút és az ibolyalevelek friss akkordjaival bontakozik ki, melyek a szívben lassan az ibolyavirágok finoman púderes jegyeibe mennek át. Ezután egyedülálló tengeri és fás jegyek csatlakoznak hozzájuk, köztük a meleg paliszanderrel. Az illat erős alapját ámbra és ámbrafa alkotja, és ez érzéki színezetet ad az egyébként friss kompozíciónak.

Az illat története
A Paco Rabanne márka Invictus Aqua illata (2018) az erőt, a dinamizmust és a legyőzhetetlenséget hivatott szimbolizálni. Nicolas Beaulieu és Juliette Karagueuzoglou alkotta illat az eredeti, klasszikus Invictus változatot egészíti ki.

Összetétel

Fej
lila levél, grapefruit
Szív
fás tónusok, paliszander rózsafa, tengeri tónusok, ibolya
Alap
borostyán, ámbra
Az illat fajtája
fás, vizes

Paco Rabanne a márkáról

A Paco Rabanne parfümökben a fényűzésre, minőségre és az intelligens extravaganciára helyeződik a hangsúly. A jellegzetesen egyedi üvegcsékben rejtőző illatkompozíciók ugyanolyan eredetiek, mint a nekik nevet adó divattervező élete és alkotásai.

Paco Rabanne valójában álnév, ami meghozta Francisco Rabaneda Cuervo sikerét. A spanyol születésű művész Franciaországban nőtt fel, és mielőtt 1966-ban megalapította saját márkáját, több párizsi divatházban is tevékenykedett. Szokatlan anyagokból készülő eklektikus modelljei hamar felhívták magukra a figyelmet, és megnyitották a márka előtt a világba vezető utat.

Már 3 évvel az alapítás után bemutatásra került az első Paco Rabanne parfüm, amit azóta több tucat női és férfi illat követett. Az eredetileg zömében virágos eszenciákat fokozatosan az illatok híres báját és szexepiljét meghatározó fás és fűszeres összetevők egészítették ki. Ez a jellegzetesség a ma már valóban legendás Paco Rabanne 1 Million illatában is kétség kívül megjelenik.

Értékelés Paco Rabanne Invictus Aqua (2018)