Paco Rabanne Invictus ajándékszett XVI. uraknak

Paco Rabanne Invictus ajándékszett XVI. uraknak
Paco Rabanne Invictus ajándékszett XVI. uraknak
26 500Ft

26 500Ft / 1 db, áfával
Kód: PAR12104 | Raktáron

Eau de Toilette 100 ml + fürdőgél férfiaknak 100 ml

1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 03. 09.
Személyes átvétel
kedd 2021. 03. 09.

Paco Rabanne Invictus parfüm leírása
Összetétel

Mindegy, hogy mi vár Önre: fontos üzleti tárgyalás, buli a barátokkal vagy egy vacsora álmai hölgyével. A férfi Paco Rabanne Invictus Eau de Toilette minden helyzetben tökéletes választás, hiszen bármikor önbizalmat ad, ha ragyogni szeretne.

  • vizes illat a tenger illatjegyeivel
  • fás illat
  • időtálló, elegáns illat a klasszikusokat kedvelő férfiaknak
  • mindennapos viseletre alkalmas illat

A szett tartalma:

  • Eau de Toilette 100 ml
  • fürdőgél férfiaknak 100 ml

Összetétel

Az illat fajtája
vizes, fás
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Paco Rabanne a márkáról

A Paco Rabanne parfümökben a fényűzésre, minőségre és az intelligens extravaganciára helyeződik a hangsúly. A jellegzetesen egyedi üvegcsékben rejtőző illatkompozíciók ugyanolyan eredetiek, mint a nekik nevet adó divattervező élete és alkotásai.

Paco Rabanne valójában álnév, ami meghozta Francisco Rabaneda Cuervo sikerét. A spanyol születésű művész Franciaországban nőtt fel, és mielőtt 1966-ban megalapította saját márkáját, több párizsi divatházban is tevékenykedett. Szokatlan anyagokból készülő eklektikus modelljei hamar felhívták magukra a figyelmet, és megnyitották a márka előtt a világba vezető utat.

Már 3 évvel az alapítás után bemutatásra került az első Paco Rabanne parfüm, amit azóta több tucat női és férfi illat követett. Az eredetileg zömében virágos eszenciákat fokozatosan az illatok híres báját és szexepiljét meghatározó fás és fűszeres összetevők egészítették ki. Ez a jellegzetesség a ma már valóban legendás Paco Rabanne 1 Million illatában is kétség kívül megjelenik.

Értékelés Paco Rabanne Invictus