Paco Rabanne Black XS (2018)eau de toilette uraknak

3×
Paco Rabanne Black XS  (2018) eau de toilette uraknak
Paco Rabanne Black XS  (2018) eau de toilette uraknak
Ingyenes kiszállítás
100 ml
24010Ft

Kód: PAR07442 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
péntek 2020. 01. 31.
Személyes átvétel
péntek 2020. 01. 31.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Paco Rabanne Black XS (2018) parfüm leírása
Összetétel

A Paco Rabanne Black XS (2018) férfi Eau de Toilette egy energikus rock 'n' roll töltésű, élettel teli, féktelen illat.

  • fás-keleties illatkompozíció
  • individualista férfiaknak
  • főleg esti és különleges alkalmakhoz illik

Az illat összetétele
Az intenzíven citrusos fejillat olyan, mint egy frissességgel teli robbanás, amit a zsálya lenyűgöző jegyei tompítanak. Szívillatát tolubalzsam, fahéj, fekete kardamom és gourmand praliné hatja át. Végül az illatkompozíciót a fináléban melegségével körülöleli az ében- és a szantálfa, és a pacsulival társult ámbra lebilincselő akkordjai kiemelik viselőjük egyedülállóságát.

Az illat története
A Paco Rabanne Black XS (2018) illatát a rock 'n' roll forradalmi lelkülete ihlette. Ez a 2005. évi, azonos nevű Eau de Toilette kifinomultabb és intenzívebb változata.

Összetétel

Fej
citrom, citrusok, zsálya, körömvirág
Szív
fahéj, fekete kardamom, tolu balzsam, praliné
Alap
fekete borostyán, ébenfa, pacsuli, paliszander rózsafa
Az illat fajtája
fás, orientális

Paco Rabanne a márkáról

A Paco Rabanne parfümökben a fényűzésre, minőségre és az intelligens extravaganciára helyeződik a hangsúly. A jellegzetesen egyedi üvegcsékben rejtőző illatkompozíciók ugyanolyan eredetiek, mint a nekik nevet adó divattervező élete és alkotásai.

Paco Rabanne valójában álnév, ami meghozta Francisco Rabaneda Cuervo sikerét. A spanyol születésű művész Franciaországban nőtt fel, és mielőtt 1966-ban megalapította saját márkáját, több párizsi divatházban is tevékenykedett. Szokatlan anyagokból készülő eklektikus modelljei hamar felhívták magukra a figyelmet, és megnyitották a márka előtt a világba vezető utat.

Már 3 évvel az alapítás után bemutatásra került az első Paco Rabanne parfüm, amit azóta több tucat női és férfi illat követett. Az eredetileg zömében virágos eszenciákat fokozatosan az illatok híres báját és szexepiljét meghatározó fás és fűszeres összetevők egészítették ki. Ez a jellegzetesség a ma már valóban legendás Paco Rabanne 1 Million illatában is kétség kívül megjelenik.

Értékelés Paco Rabanne Black XS (2018)