Paco Rabanne 1 Million PrivéEau de  Parfum uraknak

8×
Paco Rabanne 1 Million Privé Eau de  Parfum uraknak
Paco Rabanne 1 Million Privé Eau de  Parfum uraknak
100 ml
25 530Ft

Kód: PAR4897 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
A kosarában írja be a 10notino kódot és 10% kedvezményben részesül a teljes kínálatra! A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 10. 27.
Személyes átvétel
hétfő 2020. 10. 26.

Paco Rabanne 1 Million Privé parfüm leírása
Összetétel

A Paco Rabanne 1 Million Privé illatot azoknak a férfiaknak alkották, akik nem rettennek meg a kihívásoktól és az adrenalin az életelemük. A keleties árnyalatoknak köszönhetően ez az Eau de Parfum már az első illatoláskor magával ragadja, és önnek is hű társává válik. 

  • keleties-fás illat, mindennapos viseletre
  • azoknak a gentlemaneknek, akik szeretnek kiemelkedni a tömegből
  • 2008-ban mutatták be

Az illat összetétele
Elsőként a vérnarancs aromás fahéjjal keveredő, édes jegyei ragadják magukkal. Néhány perccel utánuk a legjobb dohány és a ritka mirha illatát ismerheti fel. Legtovább azonban a pacsuli és a tonkabab párosa érezhető, amelyek már-már veszélyesen bódítóan hatnak ebben az Eau de Parfum-ben.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
alma, fahéj, mandarin
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
mirha, dohány
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, tonkabab
Az illat fajtája
orientális, fás

Paco Rabanne a márkáról

A Paco Rabanne parfümökben a fényűzésre, minőségre és az intelligens extravaganciára helyeződik a hangsúly. A jellegzetesen egyedi üvegcsékben rejtőző illatkompozíciók ugyanolyan eredetiek, mint a nekik nevet adó divattervező élete és alkotásai.

Paco Rabanne valójában álnév, ami meghozta Francisco Rabaneda Cuervo sikerét. A spanyol születésű művész Franciaországban nőtt fel, és mielőtt 1966-ban megalapította saját márkáját, több párizsi divatházban is tevékenykedett. Szokatlan anyagokból készülő eklektikus modelljei hamar felhívták magukra a figyelmet, és megnyitották a márka előtt a világba vezető utat.

Már 3 évvel az alapítás után bemutatásra került az első Paco Rabanne parfüm, amit azóta több tucat női és férfi illat követett. Az eredetileg zömében virágos eszenciákat fokozatosan az illatok híres báját és szexepiljét meghatározó fás és fűszeres összetevők egészítették ki. Ez a jellegzetesség a ma már valóban legendás Paco Rabanne 1 Million illatában is kétség kívül megjelenik.

Értékelés Paco Rabanne 1 Million Privé8